[背囊撚][7]你用緊邊款背囊?幾錢?請支持黃店!!

1001 回覆
57 Like 19 Dislike
https://www.decathlon.com.hk/en/p/country-walking-backpack-nh500-20-litres/_/R-p-329507?mc=8608099&c=BLUE

想請教一下退呢款除咗防水同外觀內,有冇邊方面比over$1000嘅會比下去?only for出街+ MacBook
唔係貴就好
但好的好少平
耐用 & 又輕又耐用的材料唔會平
可靠程度問題
好似皮鞋咁
平同貴 唔計個樣著出黎一樣
但貴的好少會甩底
平的就常見好多

材料好車工QC好的話好少2,3年內就爛
想問有冇ching有無索帶嘅背囊推介
岩番工出街兩用最好 不過最緊要個款岩番工

至於筆直 我諗最好大約千幾二千掛
其實超出筆直都ok 想睇下啲款先決定

感謝大家

即是冇左呢條帶嘅個啲背囊

有時見其他人番工個背囊冇左條帶 幾吸引
1. ching點睇incase嘅backpack?
2.想買個類似daysling2.0嘅sling bag,有冇介紹?最好平過daysling2.0
Rains
想屌個 evergood cpl24
官網買? 美馬無
邊度買會平d
如果cpl24 v1去evergoods.jp
見到好似好痴塵
有貓係咪可以收皮
無養貓 唔sure
想請教各位ching
想搵啲番office斯文款背囊
襯shirt 同想儘量boxy+ slim
有冇牌子/款推介
係好痴塵

不過拎出街用一陣啲塵都吹走晒
吹得走又唔介意
但我諗會變左貓毛袋
Black ember FORGE 20
新款轉左Cordura 材質
想入官網有無做過特價?

想放一個Black Ember Shadow 26 背囊 用左一兩次對我黎講太大

https://t.me/cpl24v1
想買able carry daily backpack,但佢官網冇晒色,想問有冇其他地方/網站有得賣,又或者有冇差唔多價錢既推介
各位點睇Aer? 有冇師兄用緊可以分享吓心得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞