[背囊撚][7]你用緊邊款背囊?幾錢?請支持黃店!!

1001 回覆
57 Like 19 Dislike
Bagjack
旅行有冇話邊隻好用
好彩chz仲係少見
唔該
撘車撞得死人
其實你會帶行李喼嘅話邊隻都差唔多
我上次有個大喼跟住一個ael022 都好舒服
唔是喎
真係多人揹 一星期都見5/6個

Btw AEL022 又sold out 已經決定下次有stock 就扑鎚
ael022 + chz26 雙持
arro 22咩上身感覺幾實在同厚身daybreaker無呢個感覺唔知係我問題定點
似arro22咩睇落daily係有少少上窄下闊
想講好似arro咁挺身
新人lm
有冇人用過dude&bestie啲背囊?
見佢依家有買一送一優惠 好抵
新手都睇中左依款
係未新出未有實物睇?
之前dm過suburban話1月尾會有貨 不過好似仲未有
但係zalora月中已經有貨 仲有折同free return
而家開心用緊
巴打覺得呢款點?
睇過youtube review好佢似唔係擺到好多野
得好少間隔
但覺得佢外型好靚仔

諗緊佢定係transit workpack
20% off好似算抵
zalora減得多既code通常都好多限制
最後兩個可能係真 我試過買第個袋最後1個 買完用第二個account睇真係冇哂貨
相就冇喇 同bellroy官網差唔多
真係幾細個 擺本書加個水樽同件jacket 最多加多把遮就冇乜位淨
不過我個人矮 普通既袋通常我都覺得太大
所以細細個啱哂我
如果覺得太細好似有個同款大啲既melbourne backpack
你係未買左 compact 定 正常size?
想問下有無巴打用過 yamatomichi mini?
見佢幾輕,想知揹得舒唔舒服
諗住遲啲有貨就買個行山,或者出街拎得多野就用
定大家會覺得 ultimare direction 嗰啲會好啲?(如果行山嘅話)
睇youtube review話個揹帶唔太岩咩重野
裝laptop好似唔岩
仲有人話個磁力開關太易自己打開
想搵個擺到13吋 好咩 外型簡單嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞