[背囊撚][7]你用緊邊款背囊?幾錢?請支持黃店!!

1001 回覆
57 Like 19 Dislike
想問咩意思..... 想平平地返工用....
迪記係咩公司??
迪卡儂
依家amazon直送都係670, 集運會再平d,問題只係sold by amazon 要1月先出貨
本身睇中Arc'teryx Brize 25L,諗住買嚟日用
再查一查先知原來Arc'teryx一早俾紅色資本收購咗
冇咗個目標,又要再揀過
係 我都有諗過
真係幾好樣
但變左中資就唔想幫襯
設計簡約又修身
真係日常用都冇問題
唔通真係要買SPI
Gregory Zulu有冇巴絲用過?個背負系統如何?請分享一下!
上得嚟就睇Aer啦
Aer好野黎
買2day啦
24好厚身
21可能太細
又或者 CPL 24 v2
用緊55L 露營用
裝左8kg 左右,膊頭舒服,腰食晒d 力,行路還好
裝左11kg 左右,開始吃力,覺得個袋少少搖,行路開始重心麻麻,可能我setup 得唔好。
整體覺得好滿意。
官網寫18kg 係上限
我用o記talon 33 都試過13-4kg,頂唔順😂
Black MR 2Day assault approx 900hkd from campsaver

用緊 F/CE All Back 香港好似無正價買,見過$2999

不過裝重少少個型就凹
之前On9買左個511 rush 72返學
但太大 唔岩用 有冇人要 可以便放
有冇清知道香港邊間舖頭有賣呢款防水背囊
佢哋官網喺香港冇dealer 啱啱寫咗email去問佢哋ship唔ship去香港

Bellroy 背囊 買唔買得過?
nordepack 有沒巴打用緊 評價如何??
如果入手駛唔駛買埋佢啲內膽??
你揹幾多隻
無幾錯淨袋1.6KG喎
ok啦
kickstarter隻able carry max淨袋都1.7kg啦
本身諗住愛黎2至3 day trip用 佢推到有34L係最吸引
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞