[背囊撚][7]你用緊邊款背囊?幾錢?請支持黃店!!

1001 回覆
57 Like 19 Dislike
有冇巴絲有用過Hanchor?
可唔可以講下有咩特別?
放 able carry daily backpack deep black cordura Nylon
全新
官網唔小心買多咗一個
Tg me : https://t.me/ggfffjjp
有次出街見到人用
幾型幾特別
價錢都唔平
睇用料都係好
台灣造
我都有諗過
睇過下doughtnut,但發現佢個底咁差又左抄右抄又盛,請問各位有冇咩類似嘅推介?(即係佢抄咩牌子)
最出名相似有
Herschle - Little America
Fjallraven - Kanken
arc-teryx - arro22 (arc-teryx 2020年都被中資收購左 唔好買)
基本係抄起家
新果D應該無咁抄了 無乜留意呢個牌子
希望佢轉到佢自家設計
佢有一日唔賣上邊呢3個抄款
我都會俾個機會試下佢
大袋我就無買,但佢新果d 掛袋仔我最近買左兩個,暫時用落都ok 既
btw 佢抄死不死雞(姐係arc-teryx) 果個就算9數啦,抄到算,又抄唔到佢咁好用,得個樣
新嗰啲抄kickstart或者細brand款
想買d pu膠既背囊 多數見到都係好細

有冇人想要啲個袋?size s 只係用過一次
有無daypack 款介紹
見bagjack 幾靚 但成31500 yen
好貴
25L左右
要有patch同水樽位
有無推介?
唔係好貴啦
岩心水重要D
Fjallraven Ulvo 23
簡單 輕身 唔怕落雨 岩香港環境 日用型
Free
天下一大抄,工作坊喺北京,唔錯唔錯
屌, 用mr 3day 耐左覺得太大,唔想用隻大陸雞,之後睇親d 袋都係抄既 屌
3dap日用黎講都真係幾大,睇多啲總會搵到啱自己嘅。如果你睇啱lii gear嘅袋,不妨睇多啲唔同tactical brand嘅袋,可能會有你想要既野。lii gear抄齊各大tactical brand然後左拼右拼改frabric出街
其實我去cwb 試完,覺得背帶幾舒服又有背板,重野時又可以加腰帶,所以有d 想買,但又見e 到無人講,所以先上來問下
No價錢可議
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞