[背囊撚][7]你用緊邊款背囊?幾錢?請支持黃店!!

1001 回覆
57 Like 19 Dislike
睇完實物
諗緊aer day pack 2定bellroy transit workpack 好
想出街同返工著suit揹
Chz 感覺太休閒 cpl間隔唔夠上面兩個嚟
其實如果係想防水,又可以裝外套、13吋macbook、水樽、少少垃雜野,筆直1000左右,Ulvo 23係咪最好嘅選擇
what do you think of goruck gr1 26L ?
用緊21L
除咗無水樽位
我覺得無野可以投訴
我見佢啲背囊比其它會係稍貴 ? 貴在牌子 ? 係未 YKK ? Thanks
MR 21
請問大家邊到買arcteryx 26會平啲
Thanks
邊度多現貨睇?
淘寶囉
反正都比中資收購左
不用分那麼細
官網買?
Rouge fitness
想問karrimor japan除左沙木尼仲有無邊度有?
想問下Berghaus 呢個牌子好唔好?for family day 出街用
想問able carry係咪得官網買,
K11個間野好似汁左,無地方有實物睇?
呢個抵玩架!!
上網睇多D Detail 發現真心正
which one is the best ? GR2 34L or MPL 30 V2 ?
outdoor, travel,
係街見到人用呢個背囊
個款大概係咁樣 全黑色
有條紅色帶 唔知係原本有定係條友自己加
係黃色框個位有個暗黑色既牌 應該係印牌子名

有無ching知係咩袋
bellroy好睇好多
CPL24同CPL24 v2 有咩大分別?
想問下有冇地方有啲可以墊係背囊底嘅pad賣
用緊
買左個紅色 pipe t1 日常用
間隔幾好 如果係gym撚
因為外層係另外空間可以打漲d
物料都好
操左2年都無咩損
拍左條youtube介紹過
但壞處係無laptop位要另加套
雖然都放得落
同埋唔岩背重野
同內部主間底部無硬底
放重野會 朵底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞