[背囊撚][7]你用緊邊款背囊?幾錢?請支持黃店!!

1001 回覆
57 Like 19 Dislike

想放一個Black Ember Shadow 26 背囊 對我黎講太大

全新一樣

https://t.me/cpl24v1
請問Mystery Ranch Urban Assault 18
會唔會有走盞位放到16吋手提電腦 見佢寫for 15吋
因為睇中Desert Fox隻色 大size(21)無依隻色
唔該晒各位
官網
amazon
大型網店
頭POST介紹果幾間都安全 未必係最平 但最少係真貨
fb / IG SHOP 無鋪頭果D唔好幫襯
買左blackember forge cordura新款
好滿意
唔會好大個,開心使用中
我都想買呢個,你用緊forge 定forge 20? Backpack 揹得舒唔舒服?
Forge 起碼可以擴充先
要加埋max d配件先好睇
個handle一定要加質感up

20就有d細得18L
唔記得講
揹得舒服,d料好實淨,就算好重都唔會塌
好貼服d重量會適當分散

之前d人話佢淨袋都好重,而家佢轉左料輕唔少
想問清平時用途係咩?我見個袋好大個,中間果層可以送幾件裇衫,應該係比你出差幾日用
咁Ching 知唔知邊到有得買able carry day pack?我想買藍色但係官網冇貨
都係普通去酒店一兩日衫
完全無問題
家陣仲有酒店去?我覺得返工用太大個
香港酒店住一兩晚
巴打好瘦
個袋真心唔太大,好適合亞洲人size
鬼佬咁大份,孭落一定勁細個咁
擴充30L真係for你extra突然間有野拎都起碼放得落。
Extra個層其實好軟身,for你頂住先
上圖擴充左一擺重野就塌哂
有冇師兄近排有買
Bellroy

見佢價錢都算中上
質素如何
去咗 suburban 睇過實物
內瓏都幾四正
又有番咁上下深度

不過就唔知抵唔抵玩喇
追咗一排post
但都想問下各位師兄Lii gear 16L 邊到買平啲?唔想俾suburban 賺
佢地賣1200
1400有興趣可以tg我
Classic 試孭過
外觀見仁見智
但條孭帶就真心麻麻
其他款唔清楚

(不過銀包係幾正
YouTube 有 review 話揹得唔舒服
喺舖頭冇乜負重試唔到係唔係真係差
個品牌大陸嘢嚟 你淘寶算啦
有無清用過osprey metron/ ace.gene wrapac air v2?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞