[背囊撚][7]你用緊邊款背囊?幾錢?請支持黃店!!

1001 回覆
57 Like 19 Dislike
唔怕樣既 睇下osprey
當然佢都有型少少款既 不過少格數
係呀我係唔怕樣
但係都想貪心問下有無好樣嘅介紹
唔該晒
個人推介
Mystery Ranch 1 day assault / urban assault
Evergoods CHZ 22 / CPL 24
Goruck GR1
留名
第一個貴背囊就係aer第一代
宜家揹緊evergood
感謝巴打嘅推介
想請教一下揹帶其實唔係好重要?
因為我見款款條帶做料都好似差唔多
揹落同摸落好似唔係話特別舒服
好似Herschel條帶仲粗啲有網舒服啲
如果淨係計帶嘅話有無邊隻係好正?
感謝
咁evergoods係官網買抵點定香港店買好
香港買勁貴wo 果間suxxxx
但官網又無做特價,官網訂完當集運都唔算便太多
1. 1000樓下,想多啲格數,出面最好多幾格,唔好太重,平時裝火牛、書、notebook、水樽、同啲細嘅嘢,有冇推介?
2. 有冇ching用過 Dakine?見香港個網賣得好平,百幾蚊一個,唔知有冇伏
3. 有冇ching 用過Moral 嘅Cecil?好似幾正咁
Thanks各位
等下啦 我全部都係特價再美國代運 平好多
藍色啱啱出時話每款100個 我估藍色短期內都唔會減
我就19年同20年11月買 都減好多 如果正價買再集運唔係平sxxxxxxx好多
30真係好好用 不過我係v1 尖底 無咁方便
我長期用26 都夠放衫 飯盒 鞋
唔貴又輕身
買黎襯下衫都OK啦
正常都係咁
你賣得平過佢官網 仲俾貨你咩
依家D外國網店&土地鋪 都識玩架啦
外國網有大特價就外國網平
無做8折+優惠,香港鋪頭買就唔差得幾多架啦
熱門野 搵間信得過就得 唔係老翻已經還得神落
想換個背囊返工做gym用 請教下咁多位巴打ard1000-1500蚊budget
起碼會擺一至兩套衫 腰帶 如果可以 想要啲有分隔嘅 因為返醫院工想分開擺衫 起碼要25L以上 咁嘅情況係咪得UA袋岩我

有無手足可以幫我認下個書包
利申想買呢款 或者有無推薦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞