[背囊撚][7]你用緊邊款背囊?幾錢?請支持黃店!!

1001 回覆
57 Like 19 Dislike
有無巴打用過/用緊Built For Athletes隻Hero背囊
每次係街見人揹mr 24都覺得好笨重
因揹住部腦, 又有文件,都幾係嘢.
又有邊個唔想輕鬆啲呀,
我覺得係個袋款問題
唔關擺幾多野事
佢側面睇太厚

所以支持你換背囊
cpl 28 好似重大
再重d喎...
師兄有冇好提議 ?
平時裝部腦、少量文件、筆袋、傘及少量雜物咁。
只希望個袋裝多裝少都唔變形咁、有返個袋形咁
今日終於忍唔住買咗evergoods cpl 24 好中意 樣極靚仔 內格夠用 唯一係要習慣左手咩袋右手拎鎖匙 同埋個袋咩上身成個係會輕咗 個差距仲好明顯
我見第一頁有推介Maverickandco
有冇巴打可以share下咩得舒唔舒服同quality點?
師兄孭上身幅相來睇下, 得唔得?
你又有幾高 ?

幫你google咗張圖
有冇人有 evergoods 嘅 discount code ?
V2?
想買evergoods chz22
等緊balck friday買
有冇人想搞evergoods團
對CPL 24L有興趣,但又驚太大
去suburban睇
v1官網減緊價
就出v2 清貨time
CPL 24L V2 都減緊會去到206 美金
到black friday大家交流下有咩會減
我冇等 、 剛上網買左。
有沒人用過NORDE PACK 有沒咩Feedback
短TRIP用2-4天
要擺LAPTOP SURFACE PRO 7
請教下咁多位,平時主要用黎返工,同埋放工打波,主要放電腦,衫褲鞋襪,水樽,尿袋,最好則邊有啲strap 用黎擺羽毛球拍

本身睇中Manhattan portage harbor backpack 但好似冇乜人討論呢個牌子,同埋有啲貴成二千蚊, 想睇下師兄有其他款介紹下
650蚊好抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞