[背囊撚][7]你用緊邊款背囊?幾錢?請支持黃店!!

1001 回覆
57 Like 19 Dislike

官網Chz22 做緊sales
object industry 黃到金, 500幾蚊, quality無得彈
不過遲左成年先到手
上年已經想買,但潛左水好長時間個網又冇update
其實佢係執左定點
V1 我覺得抵玩d
見好有Ching 推薦 aer travel pack 2,想問下日常用會唔會太大,主要返工,放工打波咁
又唔係叫執? 總之佢就全部野都好慢, 加上撞中武肺, 好多野都delay, 佢地生產可能又無經驗之類搞左好耐
佢地仲有覆dm或者其他野既但仲有冇得order可能你要問返佢地先知
只可以話你個, 收到個袋check完之後, 其實係幾有誠意, feel到個袋唔同部份個quality都係好好
v2嘅間隔好啱我,v1 我真係接受唔到
但貴咗600
岩岩放左個mystery ranch 1dap
略嫌擺少野唔夠挺
本身有個aer flight pack 黑色
想揀行山款灰色
主要打波gym行山 次日常用下
大家會建議able carry daybreaker 定evergood mpl30?
Mpl 會唔會太大?
去suburban.試下.
大家覺得 THANKSGIVING Evergoods 會做幾多折 ?
我覺得未必有 我見佢ig講過無Black Friday sale因為而家大部分product都有折
Btw入左手chz26同藍色cap2好期待
買得呢d袋就梗係要個好嘅啦

要貪平我寧願買返100蚊樓下個d
純粹覺得V1個價抵 間隔夠用
得個100個cap2都搶到
今日起身已經話搶哂

其他袋款都有藍色係幾靚 但個價無折毒撚難carry
期待出其他色
本身都諗住買Chz26同cap 係噚晚email話有藍色㩒入去睇完覺得幾靚 爭10蚊就直接俾錢
藍袋係靚 但真係carry唔到同埋貴佢啲袋其實有折係抵玩上年又係11月有折買左30v1 到而家都暢快使用
所以我買左 CPL 24L V2
ching, 仲有冇團
Fjallraven Ulvo 23可以防水幾好J
但係唔擺野都好似好厚身咁 (似SPI書包....)
最後都係買左flight, 20L平時用好夠使
本身左右有索帶
無野放可以索緊佢的
早兩年買左flight pack反而想入travel pack 2 small有得擺鞋又實用D去旅行又啱,flight pack去旅行裝唔到D咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞