[背囊撚][7]你用緊邊款背囊?幾錢?請支持黃店!!

1001 回覆
57 Like 19 Dislike
好多款都係抄人地brand
有冇巴打用過nordace
好唔好用
睇唔出有乜好
呢個價位買返 gregory sketch series

https://herschel.com/shop/backpacks/tech-backpack?v=10889-02090-OS

除非你鐘意個樣啦
19年嗰陣掙扎GR1定CPL24
最後揀咗CPL24
而家又心思思想換背囊
都係得GR1睇啱但仲貴過之前
痴唔痴塵
有一半原因就係痴塵痴毛先想換養貓
我都有養貓,睇落唔錯
但見到話痴塵即刻打消念頭
v2 無改善咩 我都唔知
但第一代係勁痴
Incase vs Aer
有冇人用過Burton 呢個牌子
見d 款幾靚 但唔知邊到有得試
想買啲軍事風嘅袋有冇邊間舖頭有實貨睇
有冇人覺得able睇落就好似裝到好多嘢
但實際裝對波boot加衫褲已經full晒

個內寵太窄
諗緊買CIVIC PANEL LOADER 24L V2定porter返工好
有冇巴打有suggestion
諗緊返工應該買邊隻好 唔洗著裇衫西褲
係咪方形會比較match裇衫西褲多啲
如果casual wear就chz22 / porter?
MR prizefighter會唔會裝得好小野?
有冇人上過lifesports個辦公室睇過?有冇現貨睇架?想睇現貨先決定買唔買?
Doublepark/it有得買
用過,算ok
試下好,唔好係個到買
有得睇
有冇巴打用過 mission workshop嘅書包?
想買 the Vandal。想買d可以 expandable 因為返工有時要裝d大件野。
我個MPL V2 係咁比隻貓抓
大家多數上網買/去舖頭買?
唔該各位Ching,想問下有冇邊款背囊嘅外形係似Herschel Little America Backpack 25L,但係又多間隔如果冇嘅話想問下邊間ig shop 有Herschel Little America Backpack買而且係信得過的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞