[背囊撚][7]你用緊邊款背囊?幾錢?請支持黃店!!

1001 回覆
57 Like 19 Dislike
落order到收到大概幾日?
同埋挺唔挺身最怕啲背囊扁塌塌咁
唔記得問同埋佢啲料啊cutting覺得點 會唔會有種cheap料同埋容易爛嘅感覺係度?
感情好就買乜都OK
認真,個側袋有待改善, 如果比多次機會我,我唔會買 都係嗰句,上去k11走轉..
遲啲去先 實體店買係咪無得平啲?因為依家上網買有9折
我嗰時係...我覺得佢用料同設計系爭少少...但係個售後服務就非常好,嗰時我喺門市買咗個袋用咗一個月到條帶就爆線,之後聯絡CS,佢即刻無條件再送一個全新袋俾我,即係我揸住佢兩個袋,買一送一
我仲心思思緊daybreaker定daily backpack好你地覺得邊個好睇啲
如果比我再揀,2選1, 我會要daily.....daybreaker你去睇吓啦,佢個執袋雖然係有但係個口太細又唔夠闊如果你擺咗啲好細件嘅嘢喺裏面呢就好難係個底攞返出嚟,又或者可能我手大啦
Mystery ranch indie
個側袋我好少用所以都無咩所謂 唯一考慮嘅係外型問題 唔知揀邊個好
側袋好撚有用喎...當初都係睇中個側袋....點知實際用落個設計咁兩頭唔到岸...
不過冇人撞袋係真嘅,而家我都用咗五個月左右,都未喺街同人撞個袋
本來都係決定唔到買daybreaker定dailybackpack好
但上個月去試完實物就揀左daily
原因為daybreaker袋身好瘦長
本人比較橫咩上身顯得有D細個
而且daily個定位for EDC間隔多D
最外個側開袋夠哂大唔似daybreaker
外型黎講唔放野入去都好挺身好正似arro22
但你要放多D野既話
都應該係25L既daybreaker
兩款都挺身...但daybreaker個側袋係令我買既原因,亦都係令我想換袋既原因
我估唔到嗰日等巴士都見到有人同我撞chz26
able carry max太大個,但佢個設計真係好舒服
仲有冇舒服袋推介
依家evergoods 一街都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞