[背囊撚][7]你用緊邊款背囊?幾錢?請支持黃店!!

1001 回覆
57 Like 19 Dislike
後者少人用?
但myr 背負唔錯

有冇巴打成日背到個背囊左右唔對稱點解決
執咗啦
要買嘅話只可以上網俾錢,揀送貨或者去荔枝角自取
見到樓上巴打講起tech pouch
想問吓各位巴打用開邊隻tech pouch ,裝幾多嘢?
大概想裝notebook 火牛,power bank,portable ssd,有線耳機同mouse ,有乜好介紹
本來想買個Gregory 25L 左右既背囊, 但原來都仲要千六七.
最後買咗個Supreme SS21, 都係千五樓下, 日日常希望玩倒兩三年.
我a膊 個背囊掛得住我就得
係咪少人用架, 個款唔錯喎
btw 係咪鋪有貨定要上網訂?
睇咩款
你要買佢26L 果隻定價就1780
顏色唔同 會有唔同折
個人會鐘意佢新出隻sketch SQ 18定20L
日用夠用了 1000有找
呢排成日見人用 老翻 藍花 黑花 26L.........
遠睇都似 近睇就幾流下
旺角一條街有三四個都用緊
想換個四四方方黑色嘅背囊
挺身嘅 好似the north face 果隻咁
但唔想要咁大個
20L左右就夠
撞到仆街就算了
師兄點分真假?
Evergoods civic access panel 應該fit , 我 pre order 左等到貨
師兄咁運費收左你幾多 ?之前買24 佢收我45 美金喎
最近買左個 27L Gregory BOUNDARY DAY 有d後悔 想放左佢..
負重左之後覺得麻麻地好揹同有D重.
但我上網睇 個袋有8XXg
比起myr 21 要輕
轉運9usd 左右,揾人夾單先直運
有冇人用過 BELLROY Standing Pouch Plus ? 感覺如何 ?
如果要用EVERGOODS 2L 比, 邊個會好啲? 返工旅行裝雜物用.

Standing Pouch Plus
睇佢後邊都知佢唔係俾你揹重野了
揹重野 買返D 背部 有硬板/支架
雖然本身會重左 但揹重野時會慳力D
1.去返賣行貨果D地方買
2.去摸過 睇過 真野先
假GA 材料唔會一樣
仔細睇D材料紋路 密度 感覺 明顯唔一樣
有d後悔
睇吓放左去再買過 21
個人觀感 21 裝唔到呢咩
買 24 會好啲

我有24黑想放 90% 新 有興趣話我知
另你 27想放幾多 ?
剛剛想買
買 27 定 24 先 ?
24係邊款
呢個揹完勁厚
暫時不了

我諗我放果個 要一千 本身買返黎都一千三 仲要用左一個星期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞