新一代Oculus quest 2 玩Steam VR 集中討論 (6) 收到機既人表示VR係魔鬼!

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
擺明mon緊po
3D既舊片?啲舊既side by side片有好多要自己手動校返岩ipd
改左自取,終於到左順豐站,今晚可以拎
但月頭買左德國近視鏡到而家都未有清息
有冇人用過德國郵政,10月7到左國際物流中心就冇消息
我嗰陣用priority 比, 其實回贈多幾百羊都買到本雜誌! 見到美森2300但我要俾2600買同樣既野...不如買大dd ~
仆街我琴晚五六點先訓

十幾點就醒左驚佢早上黎

食埋LUNCH都未蒲頭

打去又唔聽

知佢幾點到都好呀
我想問下如果想流暢高質咁MIRROR去電影既話, 係咪只有Chromecast可以做到?
平平地 ASUS RT-AX55 可唔可行
見有Wifi 6
更正:
我想問下如果想流暢高質咁MIRROR去電"視"既話, 係咪只有Chromecast可以做到?
一咀埋嚟就多重影 保持距離就正常
近啲都會 要鬥雞眼先唔會
依個好似暫時無得救,拍攝器材既問題
單眼睇住先
咁不如ax56u 10xx左右
AX55
4嚿水,買左未試

仲未收到機
咁抵??
拎左去玩r18 game 效果太好了
コイカツ com3d2
等埋對近視鏡到貨就完美
淘寶之前優惠¥369
想問beat saber 應該買oculus 定 steam好d?
steam會唔會廷遲好勁?
搭單問,想知oculus版用唔用到LIV?
部機今日到
有冇咩有中字既H game推介?
上面好多巴打都買oculus版
我自己就買steam版 貪佢入歌方便
用VD連完全唔疾
利申 用nevigator比果部router
買Oculus版最重要係可以拎出街 放毒
推人入火坑
點解新post無左 推介用pci-e wifi card?
我見asus 果張ax58bt $599 用AX200
其他牌子如MSI 出果張都係用ax200, 只係330$
其實只要用ax200, 張張都一樣? 個driver都係intel 提供
自私玩算 唔想交換體液
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞