新一代Oculus quest 2 玩Steam VR 集中討論 (6) 收到機既人表示VR係魔鬼!

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
Steamvr detect唔到q2嘅
右click,新分頁打開,搞掂
頭先試咗quest版walking dead,真係好清。
啲字同啲嘢sharp到呢

不過始終有好多apps都無update比quest 2,youtube又未,skybox又未,VD又未。
有啲唔爽
之前有巴打話有4K VR AV share
點樣搵到
tg group大把
share tg group thanks
唔識加密,驚比人屌
有冇人試咗sidequest? 去到developer mode 企咗喺度, 佢叫我入payment.
之後爬文話要甩咗個FB account,要用email 登記 登記個dev account 同開orginaztion. 咁之後要點做?
搞掂咗, 冇事
試左 唔得喎
有冇巴打係quest 1 舊用家上quest 2
我想講今日收到部quest 2好撚失望
成個介面啲字blur過quest 1
永遠搵唔到一個位係最清
我見reddit十個有九個都有同樣問題
但連登好似冇人有事咁
你IPD幾多? 我係Q1用家 清左好多WOR 又無SDE
會唔會唔好彩中左次貨...?
係steam買左隻walking dead諗住用vd玩連極都連唔到
點知去討論區睇有人都係咁
隻game好似未support quest2
我18號美森落單 原本話11月18先到 尋日收到email話提早10月28-11月2號到 我覺得你可以試左美森先
冇PC 我用macbook入
Oculus版
可以係VR入面揀歌入 唔使開電腦
我都係

但Oculus入面個bfbf網頁好慢

入歌要㩒十幾廿次先下載到

你有無咁嘅問題?
琴晚掛住setting部機都無點玩過

好想今晚快啲玩
我乜都做曬,重加埋信用咭。過左一蚊美金。

要否重做一次developer ?
有乜保護貼?始終除罩會有機會整花對鏡。
成功用VD玩到vr game啦
尋日開箱set野同玩左陣demo
晌已經較過條帶嘅情況下都仍然壓到塊面好痛
條頭帶係咪就係用黎舒緩呢樣野
我指另外買果條頭帶
vd更新左好似清左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞