新一代Oculus quest 2 玩Steam VR 集中討論 (6) 收到機既人表示VR係魔鬼!

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
提提大家個deal仲有 10 個鐘完
要登記趁早
原來可以
要慢慢習慣

我開波行兩步已經想嘔

而家好少少
部野2日無搞佢後 今日著得返
玩superhot,完全唔需要用手制移動,好正
即刻操返2個鐘睇下有無暗病先
SORRY 清 PC嘢唔係好熟
想問下如果砌應該預幾多筆直可以砌到應付到大部分STEAM VR?
同埋DISPLAY卡應該邊張好?
想有返啲基礎去問人整個砌機LIST
THANKS
連到啦唔該晒巴打
但D VR片全部load唔到
明明直擺入q2睇到...
等3系貨源穩定 and amd出新卡 11月中會有新卡
現階段唔好買任何顯示卡!
到時再畀list
唔使咁靚嘅卡喎
預而家差唔多應付到就得
大吉利是講句好彩我無事
其實係咪用家問題咋,呢到咁多人買又唔見有人有事
我玩緊第三日,極限只係玩到1.5hr玩完之後全日都好攰
唔係靚唔靚 問題係同價位會更好
我用佢個code free 30day,都要入卡資料?
入完有無得即時cancel架?
而家應付到 起碼要2系入門 但呢個價等3系入門 性能更強
哦原來係咁玩嘅
咁我入定QUEST2先慢慢等PC
謝樓主
恭喜晒!
你嗰啲係咩vr片? av ?
我用上面個media server, 用deovr player開dlna , 之後每一個 folder都會見到多左個寫住"轉碼" 嘅folder , 喺嗰個folder入面嘅片先可以play到
[溫馨提示] Oculus Quest Store 暫時冇game做緊特價,但係Rift Store有隻Down The Rabbit Hole賣緊六折,呢隻game有crossbuy, Rift store買完可以去Quest store claim返Free版 (買Rift版時app會提你冇pair過Rift headset, 可以ignore個信息)。
剩係玩Quest game嘅可以考慮吓呢隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞