新一代Oculus quest 2 玩Steam VR 集中討論 (6) 收到機既人表示VR係魔鬼!

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
有冇方法改性別? 佢迫我用女角... 我FB睇過性別已經係SET左男性
怕有D APP 如果要講野俾人舉報假ACC
係呀 要點改 搵唔到個setting係邊
IPD70果個巴打,可以試下依個方法
https://www.thingiverse.com/thing:4627924
如果你無3d printer,TG/Discord有幾個巴打都有,可以試下問佢地,睇下佢地收你幾錢
例如呢張PCIE 卡?
ASUS PCE-AX58BT

如果唔一定160mhz,咁係咪總之有wifi既router 就得

sorry 唔熟IT thankssss
正喎
但係會唔會整壞架?
睇佢都似係用力推開嗰少少咁
Router - TP Link Archer AX50夠唔夠?
TP-link不了
quest 2個sweet spot我覺得細過rift s
望正中清,望四邊就有d矇

我ax20 都夠
plano 即平光鏡,冇度數
我以為咁係正常
我果部冇佢地講既情況
佢地話見到咁

但我又冇事 唔知係機定體質既問題
琴晚收貨試咗,VR世界好有沉浸感,完全係哇一聲

但原裝個strap真心唔掂,太緊,如果放鬆佢又怕跌出黎
諗緊買elite strap/ elite strap with battery, 定聽講有個叫halo strap
另外點樣cast畫面去電視?我部電視係Panasonic smart tv
耳機唔重啦,oculus 2 已經真正support 藍牙耳機,你駁乜都得啦
我都係中間清,側邊少少濛
不過佢藍芽聲有小延遲
唔知係耳機問題定點
咁用asus ax3000 / Linksys mx4050?
最好160MHz,差幾百蚊,但好多年,咪慳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞