新一代Oculus quest 2 玩Steam VR 集中討論 (6) 收到機既人表示VR係魔鬼!

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
咁係咪即係用咩方法開畫質都一樣?
睇左套橋本 dmm 4k都清過youtube 12k
可能拍攝間房細
DLNA唔係同network就access到?
你地用黎睇av咁堅
有得設允許裝置先睇到架嘛
開放俾public
ic
感謝巴打
有無beat saber友?

有無好歌推介?
youtube會壓過
1. ---
2. 設定->開發人員->關閉守護神
3. 我用眼鏡布
4. 好似app問題
vr 呢個裝置真係好神奇, 唔淨只 vr 世界入面好正, 依家用 q2 開返啲平面嘅 J圖 J片黎睇都覺得特別正
個畫面特別大, 好似喺戲院睇緊戲咁
好多都係得expert+ 玩唔掂
我都係

想搵啲入門版都難
我係oculus賣場DL DMM app(需要先係手機開VPN,係手機賣場搵到DMM app,之後係VR DL),
不過D片唔夠清,HD1080p 仲係有少少蒙,
請問有冇更好方法?
有無人識整map effect
首歌有map effect但係game load唔到

https://www.youtube.com/watch?v=36Gwp66z5ms
睇返d高清j圖以家真係享受嚟
見巴打成日提起VD , 所以我都無理要黎做咩, 所以買左
算啦 , 連到 desktop都好嘅 , 應該唔一定要黎打機 , 可能可以發現到 vr headset + pc既其他用途
又一個被震撼了
好彩我買左256GB ,考慮緊俾550¥月費 任睇
4k仲要down親落嚟要預1xgb起跳
一早話左打J要256架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞