『薪火post』BNO 續期資訊(105) 睇頂置 –– 抵壘政策 之 執好嘢未

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
等收都可能好耐
收件黑洞

同你一樣
睇頂置
Approved 咗正路一星期收到
824 processing 冇聲氣
呢兩張圖令人為之一振
成日諗點解唔一結婚就生我,呀媽又話冇特別遲去申請身分證
雖然都係要嚟打底

計劃下先,咁應該push家母做renewal先
20號sent到而家表示....
其實報失好似交少好多文件
要咩父母出世紙都幾煩
8月3 procesa仲等緊
宜加SAR大法仲有冇用?
Send左email 過去 之後有auto reply
其中一段話
For enquires regarding eligibility for a BNO passport please use the following link as the Disclosure team are unable to advise and will not respond to your enquiry.
識唔識英文
佢點答你?畀封信話你曾經係BDTC之類?
有咩問題?SAR不嬲都唔係答你有無呢個身份有無資格拎呢本護照架啦
+1
想問下email send份副簽表返去之後,大約要等幾耐先會轉status?我叫幫我副簽個fd直接send去個職員個email,有啲驚會唔會入咗spam box之類。
11月16號print&sent,依家都仲未收到
10月16號
https://www.dhl.com/en/express/tracking/shippers_reference.html
入pex後面串number有冇track到o係邊?
一星期收齊曬啲文件同本野 真快手
依家一律當續證,無需要交父母文件,唔使扮報失啦!而且人哋唔夠嘢做?報失都成個月起碼,仲要搵返晒舊料出嚟,咪阻住真正要報失嘅手足啦!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞