『薪火post』BNO 續期資訊(105) 睇頂置 –– 抵壘政策 之 執好嘢未

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
香港有幾大呀,印出嚟快快手攪掂佢啦!
我本身都諗住寄e-express
但郵局同我講都起碼一個月先到
叫我用EMS 但都要2星期 成$260
最後都係簡左LHK express 希望快d到啦
6 7 月應該有成堆人,多到hmpo做唔切
我覺得9月開始寄過去既人應該去咗第二個快d既部門
我24寄 26到uk 今日28佢就話received,睇返7月果d都要成個月先received
應該再過兩日就being processed11月中就approve
LHK一樣要等機位上機,同埋英國係皇家郵政派,所以用佢唔好預佢有大型速遞咁快就得喇!呢度報告返嚟,無失敗,不過平均一星期先到囉。
朋友果陣唔知,就費事我比果邊拖咁耐
就直接交資料覆咗email
想問下我本bno唔見左,想續番,用左網上報失,冇耐send左個email嚟叫我打電話去同佢傾,我英文唔係咁好

有冇其他方法可以唔駛咁烦可以續番?(有人話填張ls01表格連埋文件寄過去就得)
睇DOC
想問下我本bno唔見左,想續番,用左網上報失,冇耐send左個email嚟叫我打電話去同佢傾,我英文唔係咁好

有冇其他方法可以唔駛咁可以續番?(有人話填張ls01表格連埋文件寄過去就得)

有冇其他方法可以唔駛咁可以續番?(有人話填張ls01表格連埋文件寄過去就得)

屋企人一星期之前已經收到DHL寄來本BNO
岩岩又收到另一個DHL SMS話過兩日有件派
有無人知發生咩事
你寄去啲資料
BNO COMPLETED PROCESS準備寄番黎香港 兩個DHL TRACKING NUMBER都RETURNED TO SHIPPER

有冇人都係咁?可以點做
又一個冇睇頂置
BNO COMPLETED PROCESS準備寄番黎香港 兩個DHL TRACKING NUMBER都RETURNED TO SHIPPER

有冇人都係咁?可以點做
又一個冇睇doc
煩撚到 成個po既問題都係重複又重複
8月20就processed到而家都未有聲氣會唔會有咩問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞