『薪火post』BNO 續期資訊(105) 睇頂置 –– 抵壘政策 之 執好嘢未

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
收到Printed and Sent通知
前後攪咗4個月

但DHL話件快件過唔到英國安檢,所以退返俾HMPO

請問有冇巴絲打遇過咁嘅情況...?
睇咗doc未?
要郵寄架,佢到收到後一星期已經printed and sent, 岩岩今日就收到BNO了
我前幾日仲email左番去添咁我聽日去寄埋先,唔該晒
講咗五年終於發行
https://www.politiet.no/aktuelt-tall-og-fakta/aktuelt/nyheter/2020/10/16/na-er-ny-versjon-av-passet-her/
試過英國飛挪威,全機一係鮮紅色一酒紅色(我係其中之一),係得呢兩個國家個個隻手都拎住本護照
其他歐盟國家大把人用公民證,唔洗渣住本嘢
電郵返去係最快,PE 返工一見到就會批!最緊要電郵地址啱!
SMS幾時有
請問你收到要求副簽,張form佢郵寄比你?定email比你?我等左好耐,email又無,郵寄又收唔到…
而家申請未必趕得切一月底BNO visa出黎前攞到
問hmpo啦!Twitter DM快啲。
問過hmpo幾次了,幾次都答我技術問題,遲d會比我。前後問左差唔多有一個月,而家都仲未收到
真係要走,依家就走啦!既然唔急走,就唔使趕31/1/2021,睇定啲cases分享,到時再諗吓點安排,反正要走係長期,都唔急在一時。不過依家又真係黑洞太耐嘅!
我係email 比我, 簽完scan 番email 比佢就得
用呢張blank form,填返自己資料都ok?
請問email去邊度?有無指定收件人?
你問HMPO喇
佢email 入會有張form架
佢send 比你個email 有講明比邊個
唔好填blank form啦,因為佢email個張form會有晒你資料同相,佢會有埋個地址比你寄返去
實得㗎,唔係你又問吓hmpo呢張得唔得?不過呢張要交相兩張,相後要副署,一定要寄咁囉!記得問攞專用地址,唔係又入黑洞!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞