『薪火post』BNO 續期資訊(105) 睇頂置 –– 抵壘政策 之 執好嘢未

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
老師朋友嗰本bno冇過期 我用同一個人副簽幫第二個屋企人續反而冇問題
LOTR到期前apply就得
覆返電郵問啦,通常過咗90日,叫你填os form啫!郵寄?通常等唔到!有人估寄平郵!
你問返個PE 咩事!唔好俾個template 嚇親,好多時係個PE 判斷力有問題,你話副署人簽過並成功批核!希望你個case唔係因為張副署表唔見咗吧!呢幾日好多呢啲case,有啲經溝通後唔使再補交!
今朝我係廁所屙緊屎
都係老母幫手收
覆返application果個email?
有無搵清楚電郵有無收過咩?無嘅你直情Twitter DM佢哋會快啲回應。
冇收過
Twitter係咪呢個??
https://twitter.com/hm_passport?s=21
有可能係Dhl,亦有可能係空郵
應該唔係DHL
見你地個個都有,我都好想要
今日Application approved
7月6號簽收 用bb相 有舊passport 無副簽
你咪咁對Sam哥啦!佢行過晒所有可以做到嘅嘢,雖然仍無結果,但絕對值得尊敬!
thank you, 我星期一dm佢
兩個月仲整緊
想問approve咗是咪都會有email send黎
唔想成日check
即刻啦,仲等星期一!

有email同sms
我見佢twitter寫weekdays 9-5
Sam 哥,幫自己做返個具體計劃,早日脫離魔爪
我跟呢個POST都跟咗五年. 雖然我本BNO依家功成身退,但五年後到期我仍然會續.
有機會返香港,我想試吓國籍變更點玩法
我824 processing 仲未有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞