[City]又一城大討論區(5)完得 sem 未

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
Ue識揀一定係揀咖啡佬 次次小息都去買咖啡 超鬆手 外國人
CS 一科都仲未派

cs 一定唔會係最早果啲,放心

一齊

我唔得啦,今個sem得三科有grade出

其他f曬

pass or fail ar

暫時出咗科數得b+,希望其他拉得番上去

都有3.3啦

Yr1 semA 個陣派左科數,個陣有3.70,以為自己其他科都A晒,點知最後....

你defer左有無5年?

大師兄
Ue 輕鬆b-
大家唔撚好reg個marco 新仔黎
準時點名準時落堂 跟足晒notes教 悶到仆街
最後仲要伏grade

巴打 我都係marco 教 最後b 左

伏grade專員 aim a唔好reg

Info graphic 20.5/25 同 first draft essay 14/20
好難想像得b

B+ 17.5/20

我地最高分先得16

Elliott?

一齊

我唔得啦,今個sem得三科有grade出

其他f曬

pass or fail ar

暫時出咗科數得b+,希望其他拉得番上去

都有3.3啦

Yr1 semA 個陣派左科數,個陣有3.70,以為自己其他科都A晒,點知最後....

我同你同sem 讀同一科數同grade

Jon?
好開心engine仔ue有b-
當初仲要唔知頭唔知路reg左Louisa poon

比個b我都好阿
B-真係接受唔到

比個b我都好阿
B-真係接受唔到

b-都接受唔到

比個b我都好阿
B-真係接受唔到

b-都接受唔到

家下就係處於一個sub grade定生死
Bbq ue c+都未出聲🤷🏿‍♂️
不過其他科拉突
利申:final yr
Ue 輕鬆b-
最後仲要伏grade

Info graphic 20.5/25 同 first draft essay 14/20
好難想像得b

B+ 17.5/20

我地最高分先得16

巴打星期四堂
Ue 輕鬆b-
最後仲要伏grade

好難想像得b

B+ 17.5/20

我地最高分先得16

巴打星期四堂

星期一 9點 放break 5分鐘 早餐都唔夠時間食

比個b我都好阿
B-真係接受唔到

b-都接受唔到

唔過3 唔老禮

比個b我都好阿
B-真係接受唔到

b-都接受唔到

唔過3 唔老禮

C+

比個b我都好阿
B-真係接受唔到

b-都接受唔到

唔過3 唔老禮

C+

3.3

Elliott?

ACE又要等到天荒地老

Elliott?

佢教,B+左
IP到永遠
IP到永遠

阿門

Elliott?

佢教,B+左

我俾佢教ue+English for engineering 好grade 超鬆手 上堂又Hea 小息用半粒中買咖啡 正正常常拎b冇難度

Elliott?

佢教,B+左

我俾佢教ue+English for engineering 好grade 超鬆手 上堂又Hea 小息用半粒中買咖啡 正正常常拎b冇難度

佢上堂hea到爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞