[City]又一城大討論區(5)完得 sem 未

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

仲差3科考試
要針了
多謝琴日話驚ethics嘅巴絲
即刻有題essay

哈哈 我以為佢出transformation leader架 不過我全部都背得勁熟好彩ethics唔無問

一陣再打

我今朝仲特登係textbook ctrl+f search “adam” 睇多次adam equity 佢真係出條essay要人專講adam equity 我都唔知點解會咁架我每題都寫左2板半 真係盡哂力希望改卷果個唔會又覺得我寫野垃圾覺得我唔認真做:~
你係邊班架??可能欣賞過你presentation我係星期二果班

兩版半

溫到極級崩潰 又勁驚好似考im,om,cb2200果陣空白一片乜都記唔起既感覺
btw個監考較到個咪咁大聲都仲要隻隻字都嗌出黎 聽到好燥10點半果陣又係到話淨返15分鐘 咁樣黎嚇鳩d學生
asso仔想問下city year1 degree有冇得轉其他year2既degree?

定係一定係year1轉去year1?

你意係讀完year 1轉去其他major繼續year 2?

yes
例如sem year1轉去ace year2既科

其實唔係話轉 yr 幾,而係你轉左 major 之後,有幾多科仲可以計落新嘅 major
舉個例子,engine 轉 cb,基本上得啲 GE 科可以 fulfill 新 major 嘅 requirement,咪差唔多要由頭黎過囉
或者 seem 轉 cs 咁,除左 GE 之外仲有 college requirement 可以 fulfill 新 major 嘅 requirement,咁咪可以讀少啲囉
至於使唔使 defer 就睇自己做化啦

係啊屌 千其唔好咁做 勁on99
不過engine year1個個都係讀果幾科 讀哂d ma12001200bch1100ap1201 year2咪可以直接讀ace d科 不過seem新制好差咩??我覺得都幾多元化啊 乜都有得讀仲chur勁多
同埋讀完第1年 就一定係叫year2既了所以有人year 6的無得變返year1

seem轉左新制會唔會冇咁乞食?

唔好意思啊我都無諗過第時會唔會乞食我讀elogistics果陣淨係有諗過如果入d細細地既物流公司做 咁用黎淘寶會唔會唔洗比運費

仲差3科考試
要針了

我考左4科 星期5考埋最後一科就完
聽日真係要去食buffet慶祝下
有無人知cs1102係mc形式考定點

依家先問,你都應該炒硬架啦

佢d題目其實好似ict ict又係成日翻炒題目 可能又會問乜野public key private key 咩vpn有乜用果d我都唔太記得學過咩溫熟d logic gate啦
多謝琴日話驚ethics嘅巴絲
即刻有題essay

哈哈 我以為佢出transformation leader架 不過我全部都背得勁熟好彩ethics唔無問

一陣再打

我今朝仲特登係textbook ctrl+f search “adam” 睇多次adam equity 佢真係出條essay要人專講adam equity 我都唔知點解會咁架我每題都寫左2板半 真係盡哂力希望改卷果個唔會又覺得我寫野垃圾覺得我唔認真做:~
你係邊班架??可能欣賞過你presentation我係星期二果班

兩版半

溫到極級崩潰 又勁驚好似考im,om,cb2200果陣空白一片乜都記唔起既感覺
btw個監考較到個咪咁大聲都仲要隻隻字都嗌出黎 聽到好燥10點半果陣又係到話淨返15分鐘 咁樣黎嚇鳩d學生

口音好重

上面咪有講lo
懶到

sor 岩岩先追完post 依家知啦

有份mc quiz Pastpaper 岩唔岩使

仲差3科考試
要針了

仲有2科

我唔想考
温書温到個人好攰

仲差3科考試
要針了

仲有2科

我唔想考
温書温到個人好攰

4科拖長2星期黎考
考到第3科開始頹

上面咪有講lo
懶到

midterm?
我都有 但quiz 全mc
同考試個形式都唔同

上面咪有講lo
懶到

midterm?
我都有 但quiz 全mc
同考試個形式都唔同

如果全mc 我都唔溫啦
free rider 死全家啦屌你
屌份paper c+左 聽日個final佔50%唔知救唔救得返

仲差3科考試
要針了

我考左4科 星期5考埋最後一科就完
聽日真係要去食buffet慶祝下

真係好狗

利申:只係考左一科
有無死士戰死1102
有無死士戰死1102

死戰先岩
唔好戰死
有冇讀過ap1203嘅師兄,可唔可以講吓份卷大概係點
好似好難咁
推得勁快你地唔洗溫書架咩
推得勁快你地唔洗溫書架咩

上星期已經考完啦
一路溫一路mon post
差一科
差一科

差一科

已考三科
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞