[City]又一城大討論區(5)完得 sem 未

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
點解shitty個網仲死緊

唔係office hour無人整(好似係
2300背到傻

背到想死
你話2601都係叫一整個flow
2300就真係

係啊屌...................寧願佢出10幾條短題目
2條essay好難tip
唔好出ethics果課啊

當年拖到考果日先開始睇ppt 仲要有半題做唔哂 group project又係成個tutorial最差果幾組 mt仲要唔過mean 最後都有a- 結論係好睇tutor同佢對你既印象

2300背到傻

背到想死
2300就真係

係啊屌...................寧願佢出10幾條短題目

當年拖到考果日先開始睇ppt 仲要有半題做唔哂 group project又係成個tutorial最差果幾組 mt仲要唔過mean 最後都有a- 結論係好睇tutor同佢對你既印象

竟然係咁

btw見魚拉突輸兩粒極度興奮
好繼續溫書
MBE2040溫到我趴左係度
仲有8粒鐘就考啦
但我仲係半桶水
今次大獲,仲唔F
仲有8粒鐘就考啦
但我仲係半桶水
今次大獲,仲唔F

咁仲得閒上黎做咩?溫書啦
2300背到傻

背到想死
2300就真係

咁誇張考果日先睇都睇得切 仲要淨係做唔哂半題咁勁簡直天才啦 一目十行
仲有8粒鐘就考啦
但我仲係半桶水
今次大獲,仲唔F

唔會既 你咁smart 同埋呢科都算少人考 唔會出好難/改得好嚴黎恰自己學生掛
完sem
多謝琴日話驚ethics嘅巴絲
即刻有題essay
仲有8粒鐘就考啦
但我仲係半桶水
今次大獲,仲唔F

唔會既 你咁smart 同埋呢科都算少人考 唔會出好難/改得好嚴黎恰自己學生掛

考完2040

比我預期好dd
本身我預我自己一條都唔識
召喚考完B Law既巴絲

預炒

下年close book都咁搏
即刻有題essay

哈哈 我以為佢出transformation leader架 不過我全部都背得勁熟好彩ethics唔無問
即刻有題essay

哈哈 我以為佢出transformation leader架 不過我全部都背得勁熟好彩ethics唔無問

一陣再打
即刻有題essay

一陣再打

我今朝仲特登係textbook ctrl+f search “adam” 睇多次adam equity 佢真係出條essay要人專講adam equity 我都唔知點解會咁架我每題都寫左2板半 真係盡哂力希望改卷果個唔會又覺得我寫野垃圾覺得我唔認真做:~
你係邊班架??可能欣賞過你presentation我係星期二果班
仲有8粒鐘就考啦
但我仲係半桶水
今次大獲,仲唔F

考完2040

比我預期好dd
本身我預我自己一條都唔識

好野恭喜你啊識做已經好勁 我就係聽ieem人講過有科同tqe一齊讀既讀phy勁難
即刻有題essay

一陣再打

我今朝仲特登係textbook ctrl+f search “adam” 睇多次adam equity 佢真係出條essay要人專講adam equity 我都唔知點解會咁架我每題都寫左2板半 真係盡哂力希望改卷果個唔會又覺得我寫野垃圾覺得我唔認真做:~
你係邊班架??可能欣賞過你presentation我係星期二果班

兩版半
asso仔想問下city year1 degree有冇得轉其他year2既degree?

定係一定係year1轉去year1?

你意係讀完year 1轉去其他major繼續year 2?

yes
例如sem year1轉去ace year2既科

其實唔係話轉 yr 幾,而係你轉左 major 之後,有幾多科仲可以計落新嘅 major
舉個例子,engine 轉 cb,基本上得啲 GE 科可以 fulfill 新 major 嘅 requirement,咪差唔多要由頭黎過囉
或者 seem 轉 cs 咁,除左 GE 之外仲有 college requirement 可以 fulfill 新 major 嘅 requirement,咁咪可以讀少啲囉
至於使唔使 defer 就睇自己做化啦

係啊屌 千其唔好咁做 勁on99
不過engine year1個個都係讀果幾科 讀哂d ma12001200bch1100ap1201 year2咪可以直接讀ace d科 不過seem新制好差咩??我覺得都幾多元化啊 乜都有得讀仲chur勁多
同埋讀完第1年 就一定係叫year2既了所以有人year 6的無得變返year1

seem轉左新制會唔會冇咁乞食?
大家覺得人院邊科最有前途同錢途
大家覺得人院邊科最有前途同錢途

要前途就唔好讀人院啦
有無人知cs1102係mc形式考定點

上面咪有講lo
懶到

上面咪有講lo
懶到

sor 岩岩先追完post 依家知啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞