[City]又一城大討論區(5)完得 sem 未

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
講起收卷慢

中大應該數一數二

唔同科同一個hall...全場收哂先走得

聽frd講

但佢最早完sem

唔係都係計week咋咩

科大最遲添

有咩問題 陳大河都係咁啦

我真係唔知

至少我未試過

呢樣試過,原本都冇留意有咁嘅安排,直到隔離份卷成日有嘢宣布要改乜改物先知有啲咁嘅事
講起收卷慢

中大應該數一數二

聽frd講

但佢最早完sem

唔係都係計week咋咩

科大最遲添

利申
冧咗之後先入嚟
講起收卷慢

中大應該數一數二

聽frd講

但佢最早完sem

唔係都係計week咋咩

科大最遲添

利申
冧咗之後先入嚟

陳大河考過幾次
佢同一個course收齊左就可以走得架喎
印象中
Let's say Shitty
畢業相一定要去露天陳大河影下
如果無欄
今年畢業禮到底會點搞 想扼下手
有排先畢業
考埋聽日就完
考埋聽日就完

我都係
考埋聽日就完

我都係

我又係wo
考埋聽日就完

我都係

我又係wo

一早考完
未完
考到16
唉 聽日科Core 等肥

衰仔冇上堂 睇Notes完全唔明 入面D Example又留空哂

而家Year2, 呢科2字頭同對應既3字頭個course都係sem B先開

咁我依家fail左 要Year 4 sem B先有得take 3字頭果科

但睇返都冇咩其他科要呢兩科做Prerequisite

如果之後都有信心pass 係咪都冇咩大影響
有無人知 ef4313 點考法

我都想知
Formula sheet 是咪= cheat sheet
諗住咩柒都寫晒落去

我都想知
諗住咩柒都寫晒落去

連圖

我都想知
諗住咩柒都寫晒落去

連圖

咩意思?
有話可以帶咩?

不嬲cheatsheet都係所有野寫晒上去
利申:都要考4313

我都想知
諗住咩柒都寫晒落去

連圖

咩意思?
有話可以帶咩?

張formula sheet 真係剩係寫formula!?

我都想知
諗住咩柒都寫晒落去

連圖

咩意思?
有話可以帶咩?

不嬲cheatsheet都係所有野寫晒上去
利申:都要考4313

驚佢剩係可以寫formula,
寫其他野肥左就仆街
死啦final year final sem
考左科好驚會fail 之前一路連c range都無攞過 如果真係fail 要defer連job offer都會無埋
In case 真係fail 到時有無得求情攞個D架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞