[City]又一城大討論區(5)完得 sem 未

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
有冇人有做Cs bonus homework ?
我得1.5分,大家係咪咁上下?
7月有得申請轉系架咩?

Year1先係
宜家係咪冇得reg hall la,之前冇咩特別興趣想住,宜家突然又好想

冇架啦,等下年啦
hall return on waiting list
下個sem有冇機住其他hall

waiting list隨時住翻其他hall,唔一定自己hall
應該得ee咁on9 日日朝9晚5 training
月底有望完sem
月底有望完sem

Civil 都要
仲要係上水
係咪26號開始出grade?
係咪26號開始出grade?

開始
巴打們之前講個個ue tutor都算多人reg
月底有望完sem

Civil 都要
仲要係上水

engine仔係咪又要鬥慘?

CS巴絲要返最少9個月placement,一至五朝9晚6加OT,仲要星期五全日上堂

it dog>>>>>>>>>>>>>>>>>>ee>civil
月底有望完sem

真係要返咁多?
有寫in home
利申 聽日開始返
中文補底 鄭健民好唔好?

補底唔計分 個個都一鳩樣
月底有望完sem

Civil 都要
仲要係上水

engine仔係咪又要鬥慘?

CS巴絲要返最少9個月placement,一至五朝9晚6加OT,仲要星期五全日上堂

it dog>>>>>>>>>>>>>>>>>>ee>civil

civil training 除左返得遠同天氣熱都唔太辛苦
去到上水上堂係玩多而且落手落腳做就醒神好多

補底唔計分 個個都一鳩樣

有咩所謂
其實D Final Exam 係 Prof 自己改定係 搵 helper 改
其實D Final Exam 係 Prof 自己改定係 搵 helper 改

搵小妹

搵小妹

自己
Mid term先phd學生

自己
Mid term先phd學生

唉 Final Year 最後一科真係有D驚會F
話就話我Dept 係鬆手
有科我完全唔識 考試一題都唔識 鳩做都有C Range 始終Final Sem 都係有d擔心會F
其實係味都好難F 一個Final Year學生 前提Assignment交齊同有去Exam 寫到下野 係怕有意外
有科我完全唔識 考試一題都唔識 鳩做都有C Range 始終Final Sem 都係有d擔心會F
其實係味都好難F 一個Final Year學生 前提Assignment交齊同有去Exam 寫到下野 係怕有意外

你就好啦,我個垃圾dept亂做即刻F,連final year都冇情講

其實你final過30分(CSE),多數都唔F你。
F你要寫report, 通常prof都怕煩

但點解有D工程科可以有成幾成人拎F?

但點解有D工程科可以有成幾成人拎F?

點解我聽到有同學tritake 某科
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞