[City]又一城大討論區(5)完得 sem 未

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

All in BANL

BBA

CS嘅話我應該比人quit咗

但讀到ms都好勁架 ms讀既野好似都勁難咁

岩岩醒起上個sem有科cs2360 係同bom&數學系d人一齊讀 你地遲d係唔係都要讀?? 比email我share d assignment&mid term比你地參考參考

有無手足想搵hallmate
已收sem a offer, 未reg hall幾

利伸 易相處

巴打點樣聯絡?
好驚爛grade
有無手足想搵hallmate
已收sem a offer, 未reg hall幾

利伸 易相處

巴打點樣聯絡?

Tg我
https://t.me/Yeung1223
準備休學
準備休學

點解既
準備休學

點解既

我都準備緊
變左窮撚
變左窮撚

飛左女友就會變返有錢佬

選我正解
變左窮撚

飛左女友就會變返有錢佬

選我正解

自己一個人洗費都好大
唔知做乜
變左窮撚

飛左女友就會變返有錢佬

選我正解

自己一個人洗費都好大
唔知做乜

我一個月用一千
如果打算七月申請轉系,例如由cse轉去cb,咁樣會唔會有得睇吓唔同科轉系嘅要求?
如果去左exchange ,city張transcripts 會唔會show你去左邊間?
如果打算七月申請轉系,例如由cse轉去cb,咁樣會唔會有得睇吓唔同科轉系嘅要求?

做咩咁睇唔開

做咩咁睇唔開

on9

做咩咁睇唔開

on9

畢業做賣保險

做咩咁睇唔開

on9

畢業做賣保險

做咩咁睇唔開

on9

畢業做賣保險

好似過2就轉到

做咩咁睇唔開

on9

畢業做賣保險

好似過2就轉到

唔係要過三咩?

CS嘅話我應該比人quit咗

但讀到ms都好勁架 ms讀既野好似都勁難咁

岩岩醒起上個sem有科cs2360 係同bom&數學系d人一齊讀 你地遲d係唔係都要讀?? 比email我share d assignment&mid term比你地參考參考

hall return on waiting list
下個sem有冇機住其他hall
宜家係咪冇得reg hall la,之前冇咩特別興趣想住,宜家突然又好想
7月有得申請轉系架咩?
Ge2311
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞