[City]又一城大討論區(5)完得 sem 未

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
MA1201易撚到 amen個監考好撚嘈
第一科Final考得好差

背撚到On9

背撚到On9

你考2801?
ma1201份卷同pastpaper一鳩樣

咁咪好 我真係恭喜你啊 出卷果個咁有良心

背撚到On9

你考2801?

我都考得好差 好空虛個心好唔舒服 完全無心機做 可能係因為全職媽媽放大假同心理追兇大結局左

背撚到On9

你考2801?

我都考得好差 好空虛個心好唔舒服 完全無心機做 可能係因為全職媽媽放大假同心理追兇大結局左

我係考考下唔記得左背左既part,成條30分冇哂

尼下真心Sad

係呀係呀你好撚勁呀

上個sem MA1201 都係好易~~~

我係Dr.Li教

係呀係呀你好撚勁呀

真心易
Midterm 出得仲難過exam

背撚到On9

你考2801?

尼下真心Sad

超級明白你感受啊

係呀係呀你好撚勁呀

真心易

summer開果班可能仲易 因為係比retake人讀 而且暑假個氣氛開心d d professor又鬆手d咁你地係咪覺得ma1200難d

係呀係呀你好撚勁呀

真心易

summer開果班可能仲易 因為係比retake人讀 而且暑假個氣氛開心d d professor又鬆手d咁你地係咪覺得ma1200難d

1200難d
得B

反而1201 A-
我想問有冇人讀seem再讀minor?

背撚到On9

你考2801?

尼下真心Sad

超級明白你感受啊

2801啊
唉成份PPT背曬就100分
呢科On9

背撚到On9

你考2801?

尼下真心Sad

超級明白你感受啊

2801啊
呢科On9

我考完之後勁灰
都唔知其他Final點過

背撚到On9

你考2801?

尼下真心Sad

超級明白你感受啊

2801啊
呢科On9

我考完之後勁灰

命水唔好
我背左啲唔知關唔關事既野入去
Btw2801個監考個樣幾威武
唔敢出貓
唔敢出貓

我都係...
當我望個鐘,佢就睥住我
勁驚

背撚到On9

你考2801?

尼下真心Sad

超級明白你感受啊

2801啊
呢科On9

我考完之後勁灰

命水唔好
我背左啲唔知關唔關事既野入去

好灰
考完之後感覺個天已經冧左
冇心機溫書
考完就唔好諗啦
專心下一科好過
次次都臨exam先多人

算好架啦
之前個post竟然一直都叫有人推
次次都臨exam先多人

算好架啦
之前個post竟然一直都叫有人推

有Me
唔敢出貓

我都係...
當我望個鐘,佢就睥住我
勁驚

其實個啊sir幾型

係呀係呀你好撚勁呀

真心易

1200難d
得B

反而1201 A-

你真係smart 對我黎講D都好難拎
我想問有冇人讀seem再讀minor?

我果陣無諗過讀埋minor 我見其他同學都好似無話讀minor 淨係有讀free electives
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞