[City]又一城大討論區(5)完得 sem 未

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
話就話我Dept 係鬆手
有科我完全唔識 考試一題都唔識 鳩做都有C Range 始終Final Sem 都係有d擔心會F
其實係味都好難F 一個Final Year學生 前提Assignment交齊同有去Exam 寫到下野 係怕有意外

其實你final過30分(CSE),多數都唔F你。
F你要寫report, 通常prof都怕煩

但點解有D工程科可以有成幾成人拎F?

final <30
有科我完全唔識 考試一題都唔識 鳩做都有C Range 始終Final Sem 都係有d擔心會F
其實係味都好難F 一個Final Year學生 前提Assignment交齊同有去Exam 寫到下野 係怕有意外

即係唔過30就唔洗寫Report就F得

即係唔過30就唔洗寫Report就F得

All in BANL

BBA

CS嘅話我應該比人quit咗

但讀到ms都好勁架 ms讀既野好似都勁難咁

岩岩醒起上個sem有科cs2360 係同bom&數學系d人一齊讀 你地遲d係唔係都要讀?? 比email我share d assignment&mid term比你地參考參考

send哂啦快d快d check email 我有極速升gpa既攻略 好靈架快d睇!!!!!!!!!!!

All in BANL

BBA

CS嘅話我應該比人quit咗

岩岩醒起上個sem有科cs2360 係同bom&數學系d人一齊讀 你地遲d係唔係都要讀?? 比email我share d assignment&mid term比你地參考參考

send哂啦快d快d check email 我有極速升gpa既攻略 好靈架快d睇!!!!!!!!!!!

唔該晒你巴打
想問下summer gym course係咪淨係要上兩堂?

好大雨呀仆街!!! 返shitty根本唔點使開遮

sulphate la 你

屋企到city完全唔洗開遮

屋企到city完全唔洗開遮

+1
其實final year可唔可以讀埋summer sem先grad? 會唔會當defer?
只要無F就順利畢業
只要無F就順利畢業

只要無F就順利畢業

大家給力
其實final year可唔可以讀埋summer sem先grad? 會唔會當defer?

唔會
Final year 有科好驚F

好驚CCIV F

好驚CCIV F

係唔係睇earned credit 可以早啲知?
幾時會出earned credit?

好驚CCIV F

係唔係睇earned credit 可以早啲知?
幾時會出earned credit?

好似唔得

好驚CCIV F

SemA見
Sem a加油
cciv 有冇tutor推介

好驚CCIV F

SemA見

講下姐
cciv 有冇tutor推介

cciv全寫係咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞