[City]又一城大討論區(5)完得 sem 未

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
今日ma3001真係好撚難

竟然出laplace pde
聽日要考AP1201好不安阿

我一堂lecture都冇上過 聽日死硬

死硬啦

無記錯應該係40題mc嚟
有得揀有咩好驚9答都得啦

我個Fd前年就係以為9答都可以合格,點知就肥左

咪就係 你太年輕了 就係mc題先狠心 岩唔夠12題一定fail 唔好以為好易答得岩12題 只有assignment分係唔夠合格架 同埋d人話考試題目無assignment咁易 但我覺得assignment已經好撚難啦喎你地真係覺得assignment易??雖然係有答案抄但都好難明喎都唔想搞到你驚 不過我之前係到見到有人話呢科鳩撞都a- 希望你同果個人一樣咁好命

我記得前年我讀嗰時無assignment
可能有少少底先咁覺得啦
雖然考嗰時都有差唔多10題唔識
Exchange scholar result 出咗
未讀chin1001 可唔可以reg cciv

可以
求first hon啊 屌你老母

可以

原來可以架

可以

原來可以架

我要未讀chin 1001, 但照可以reg cciv

可以

原來可以架

我未讀chin 1001, 但照可以reg cciv

冇我份
不過又收到個電話叫我Interview姐係咩意思
BTW其實Scholarship要睇有冇Grand Loan仲叫唔叫Scholarship

冇我份
[red]不過又收到個電話叫我Interview姐係咩意思 [/red]
BTW其實Scholarship要睇有冇Grand Loan仲叫唔叫Scholarship

唔明咩又interview

冇我份

冇我份

頭先收到SDS電話再叫我Interview

可以

原來可以架

我今個sem讀左chin1001

依科好多功課

可以

原來可以架

依科好多功課

中文居然拎level 3
有得open book既Final絕對唔係一件好事

我做唔曬份卷,WTF

可以

原來可以架

依科好多功課

我都係year 1 sem a reg cciv summer先chin1001 但因為唔計gpa乜都做得極hea 所以覺得好輕鬆上得好開心真係好懷念
但d同學竟然都好把炮架雖然中文lv3 我groupmates有個讀law有兩個人院top 20% 派左去翻譯同media communication 超勁

可以

原來可以架

依科好多功課

我都係year 1 sem a reg cciv summer先chin1001 但因為唔計gpa乜都做得極hea 所以覺得好輕鬆上得好開心真係好懷念
但d同學竟然都好把炮架雖然中文lv3 我groupmates有個讀law有兩個人院top 20% 派左去翻譯同media communication 超勁

錯,我中文係拎2
今個sem 讀20cre, 所以我都讀得幾hea

可以

原來可以架

依科好多功課

我都係今個sem讀 同學

可以

原來可以架

依科好多功課

你邊個section

我t02

呢度個個巴絲都first hon又靚仔又米八高
點解得我唔係

呢度個個巴絲都first hon又靚仔又米八高
點解得我唔係

you are not alone

可以

原來可以架

依科好多功課

你邊個section

我t02

搭單一問chin1001暑假是未要翻大陸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞