[City]又一城大討論區(5)完得 sem 未

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
差一科

仲有3科未考
差一科

cs1102既戰友如何
成份野都幾吹水feel
cs1102既戰友如何
成份野都幾吹水feel

final exam is designed to mainly test students’ understanding of related concepts rather than memorization

明明就係背書
cs1102既戰友如何
成份野都幾吹水feel

final exam is designed to mainly test students’ understanding of related concepts rather than memorization

明明就係背書

我無背
變左吹水
求gpa過3
cs1102既戰友如何
成份野都幾吹水feel

本身以為會好易 點知都幾難
不過係我自己無溫熟 有溫會識既
今日ma3001真係好撚難
唔想溫書呀 仲有3科
聽日要考AP1201好不安阿

我一堂lecture都冇上過 聽日死硬

巴打一路好走

死硬啦

死硬啦

無記錯應該係40題mc嚟
有得揀有咩好驚9答都得啦

死硬啦

我個Fd前年就係以為9答都可以合格,點知就肥左

死硬啦

我個Fd前年就係以為9答都可以合格,點知就肥左

咪就係 你太年輕了 就係mc題先狠心 岩唔夠12題一定fail 唔好以為好易答得岩12題 只有assignment分係唔夠合格架 同埋d人話考試題目無assignment咁易 但我覺得assignment已經好撚難啦喎你地真係覺得assignment易??雖然係有答案抄但都好難明喎都唔想搞到你驚 不過我之前係到見到有人話呢科鳩撞都a- 希望你同果個人一樣咁好命
Ap1201有幾難 我鳩撞都b range

我亂撞C range
AP1201 真係難
AP1201 冇底 表示聽日仆硬街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞