[City]又一城大討論區(5)完得 sem 未

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
今個sem 讀20cre, 所以我都讀得幾hea

哇20cre你係讀ee既?????辛苦哂你啦努力捱埋呢個幾星期佢
求first hon啊 屌你老母

呢度個個巴絲都first hon又靚仔又米八高
點解得我唔係

you are not alone

我一定係最撚垃圾果個囉 你拎我比就會發覺你自己其實好勁好正

可以

原來可以架

我未讀chin 1001, 但照可以reg cciv

我今個sem讀左chin1001

依科好多功課

我都係今個sem讀 同學

你邊個section

我t02

搭單一問chin1001暑假是未要翻大陸

成個sem都係ac2 4樓上堂喎不過可以走4堂 所以你可以走堂返大陸的

可以

原來可以架

依科好多功課

你邊個section

我t02

成個sem都係ac2 4樓上堂喎不過可以走4堂 所以你可以走堂返大陸的

要去中國果個應該係 CCIV 不過唔知今個暑 sem 使唔使

依科好多功課

你邊個section

我t02

要去中國果個應該係 CCIV 不過唔知今個暑 sem 使唔使

暑sem cciv 要返中陸?!
求first hon啊 屌你老母

呢度個個巴絲都first hon又靚仔又米八高
點解得我唔係

you are not alone

我一定係最撚垃圾果個囉 你拎我比就會發覺你自己其實好勁好正

我只係求畢業
今個sem 讀20cre, 所以我都讀得幾hea

哇20cre你係讀ee既?????辛苦哂你啦努力捱埋呢個幾星期佢

唔係

我係bch

依科好多功課

你邊個section

我t02

暑sem cciv 要返中陸?!

我淨係知李果老師之前有科ge係真係要返大陸
咁多位城大巴絲你地好
我non jupas收到bom as1 offer
我知bom都好似幾受連登仔歡迎同吹捧
有無依家讀緊嘅人可以介紹多d關於bom嘅資料,集中讀邊方面嘅野
畢左業大多行邊行發展

感激不盡
咁多位城大巴絲你地好
有無依家讀緊嘅人可以介紹多d關於bom嘅資料,集中讀邊方面嘅野
畢左業大多行邊行發展

感激不盡

你預無人會理你 呢度圍威喂
有冇Ap1201 死士
咁多位城大巴絲你地好
畢左業大多行邊行發展

感激不盡

揀BANL其實唔錯
Shitty first hon 有幾難
利申:4年制,今sem 合格就達標

咁多位城大巴絲你地好
畢左業大多行邊行發展

感激不盡

揀BANL其實唔錯

未讀chin1001 可唔可以reg cciv

可以

原來可以架

依科好多功課

你邊個section

我t02

唔同 我十幾
咁多位城大巴絲你地好
畢左業大多行邊行發展

感激不盡

揀BANL其實唔錯

All in BANL

過黎bch讀
差一科
想死
咁多位城大巴絲你地好
畢左業大多行邊行發展

感激不盡

揀BANL其實唔錯

All in BANL

BBA
咁多位城大巴絲你地好
畢左業大多行邊行發展

感激不盡

揀BANL其實唔錯

All in BANL

BBA

CS嘅話我應該比人quit咗
咁多位城大巴絲你地好
畢左業大多行邊行發展

感激不盡

揀BANL其實唔錯

All in BANL

BBA

但讀到ms都好勁架 ms讀既野好似都勁難咁
咁多位城大巴絲你地好
畢左業大多行邊行發展

感激不盡

揀BANL其實唔錯

All in BANL

BBA

岩岩醒起上個sem有科cs2360 係同bom&數學系d人一齊讀 你地遲d係唔係都要讀?? 比email我share d assignment&mid term比你地參考參考
咁多位城大巴絲你地好
畢左業大多行邊行發展

感激不盡

揀BANL其實唔錯

All in BANL

BBA

岩岩醒起上個sem有科cs2360 係同bom&數學系d人一齊讀 你地遲d係唔係都要讀?? 比email我share d assignment&mid term比你地參考參考

java programming 完全聽唔到個lecture講咩 好彩教d野都叫basic又比帶notes考
咁多位城大巴絲你地好
畢左業大多行邊行發展

感激不盡

揀BANL其實唔錯

All in BANL

BBA

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞