[City]又一城大討論區(5)完得 sem 未

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
為咗我鎚可以好少少名次衝綫
希望眾多中遊球隊秉持曼聯精神
打和啦SUPER
睇波睇到攰
垃圾熱刺

我鎚

我琴晚睇produce101直播 諗住睇完再溫 星期一又考啦點知開第一個chapter睇左唔夠5板就訓著左 又浪費哂d時間

101直播

我星期一考2040,超不安
睇波睇到攰
垃圾熱刺

我鎚

我琴晚睇produce101直播 諗住睇完再溫 星期一又考啦點知開第一個chapter睇左唔夠5板就訓著左 又浪費哂d時間

101直播

而家我仲差濕9 Management

同肥媽一起個個陸浩明係Seem dept入面個industriap eng 出身

真係而家先知!!!!!
同埋緊係唔好sem a讀ma1200 緊係sem b先讀 因為sem b係開比retake既人讀 lui kam moon教 佢出題明顯易好多 好似test 2有5條 每條30分 但總分都係100 擺明係想我地易d合到格(但我都係得31分,但我見有d人人90幾亦都有d 10幾) 同埋成班數學白痴一齊上堂既感覺好好

SemA讀我拎到A- wo ching

sem A 1200 兩次test 低過mean
最尾都A-

未合格過

ma1200拎到a仲型過dse 5**啊
真心覺得ma1200係成世人學過最難既野我連dse數都搞唔掂 我中六mock 29分 我數學啊sir好憎我
takhiro你下年sem a可以讀ma2172先 但佢同ma1200要paper add drop 改時間都係記得要印埋gpa出黎 如果唔係白行

ma2172我讀緊呀 琴日考左
我覺得呢科易過1200好多好多好多 根本1200連睇都睇唔明

我中六成班d數包括我都好屎 份mock得1x分
我個年grad左之後個數學呀sir都辭左職話自己唔適合教書

Ma1200拎左A拎唔到A+

好開心啊見到你話你都覺ma1200好撚難!
notes係整得好好 睇左百幾次都睇得明既 但自己做永遠做唔到 由其複雜d 既taylor series定唔知乜鳩high derivatives d step複雜到 我真係記唔到 仲要一考試緊張個腦就空白哂 我琴晚cb2200都係咁 完全唔記得哂d式 ma1200 d test&考試仲要係難過佢notes d example極多我真係一條都諗唔到可以點做 佢sem a d past paper答案我一條都睇唔明 個test 2我係5分聽講格離班有人99分可能就係a+果個就會係佢
但sem b liu kam moon份卷係明顯易d我見上sem&今sem都係佢教 希望下年都係 但我真係計唔到呢d微積分數 要好似畫畫咁 我連字都寫唔好

你數學啊sir勁有良心我數學啊sir八公黎

1200我take 左
走哂堂
係因為Emily d notes
易讀好多
唔係太難
睇波睇到攰
垃圾熱刺

我鎚

101直播

仲有一個Final咪好

我仲有3科未考
想死
睇波睇到攰
垃圾熱刺

我鎚

101直播

仲有一個Final咪好

我仲有3科未考
想死

連考3日
而家終於叫做抖抖氣
睇波睇到攰
垃圾熱刺

我鎚

101直播

仲有一個Final咪好

我仲有3科未考
想死

連考3日
而家終於叫做抖抖氣

朱古力新地你琴晚都有睇produce101?????我見佢排名儀式真係忍唔住睇 d人又講到雍雍入唔到頭11咁 好彩有第4我溫書悶都係靠睇佢sorrysorry&that what i like但次次睇都分哂心連考考下試個腦都係咁播
屌我都係考management 真係好多野記啊記唔哂 好後悔唔拎coupon.......始終個grade先係最重要..............點解你仲咁悠閒睇波我忙到岩岩先得閒痾尿

notes係整得好好 睇左百幾次都睇得明既 但自己做永遠做唔到 由其複雜d 既taylor series定唔知乜鳩high derivatives d step複雜到 我真係記唔到 仲要一考試緊張個腦就空白哂 我琴晚cb2200都係咁 完全唔記得哂d式 ma1200 d test&考試仲要係難過佢notes d example極多我真係一條都諗唔到可以點做 佢sem a d past paper答案我一條都睇唔明 個test 2我係5分聽講格離班有人99分可能就係a+果個就會係佢
但sem b liu kam moon份卷係明顯易d我見上sem&今sem都係佢教 希望下年都係 但我真係計唔到呢d微積分數 要好似畫畫咁 我連字都寫唔好

上年?我識人99分

利申 test 2 89 最尾A

有M1 M2 底就會覺得MA1200 其實無乜難度

我人院d同學睇過我ma notes都係根本m2野好易 心諗原來m2已經係咁難

同肥媽一起個個陸浩明係Seem dept入面個industriap eng 出身

真係而家先知!!!!!
同埋緊係唔好sem a讀ma1200 緊係sem b先讀 因為sem b係開比retake既人讀 lui kam moon教 佢出題明顯易好多 好似test 2有5條 每條30分 但總分都係100 擺明係想我地易d合到格(但我都係得31分,但我見有d人人90幾亦都有d 10幾) 同埋成班數學白痴一齊上堂既感覺好好

SemA讀我拎到A- wo ching

sem A 1200 兩次test 低過mean
最尾都A-

未合格過

ma1200拎到a仲型過dse 5**啊
真心覺得ma1200係成世人學過最難既野我連dse數都搞唔掂 我中六mock 29分 我數學啊sir好憎我
takhiro你下年sem a可以讀ma2172先 但佢同ma1200要paper add drop 改時間都係記得要印埋gpa出黎 如果唔係白行

ma2172我讀緊呀 琴日考左
我覺得呢科易過1200好多好多好多 根本1200連睇都睇唔明

i know that feel 第2次test出去拎卷 d人8x都話自己好低 仆街我得20
易個d佢又唔撚出 考又考成3粒鐘 見到份卷真係坐左係到

咪就係 好似dse咁前半part易 後半part先難 大家好黎好去咪好 點知佢題題都咁難
睇波睇到攰
垃圾熱刺

我鎚

101直播

仲有一個Final咪好

我仲有3科未考
想死

連考3日
而家終於叫做抖抖氣

Elog?

上年?我識人99分

利申 test 2 89 最尾A

有M1 M2 底就會覺得MA1200 其實無乜難度

我人院d同學睇過我ma notes都係根本m2野好易 心諗原來m2已經係咁難

1200冇讀m2都覺易
睇波睇到攰
垃圾熱刺

我鎚

101直播

仲有一個Final咪好

我仲有3科未考
想死

連考3日
而家終於叫做抖抖氣

Elog?

應該係ms
睇波睇到攰
垃圾熱刺

我鎚

101直播

仲有一個Final咪好

我仲有3科未考
想死

連考3日
而家終於叫做抖抖氣

朱古力新地你琴晚都有睇produce101?????我見佢排名儀式真係忍唔住睇 d人又講到雍雍入唔到頭11咁 好彩有第4我溫書悶都係靠睇佢sorrysorry&that what i like但次次睇都分哂心連考考下試個腦都係咁播
屌我都係考management 真係好多野記啊記唔哂 好後悔唔拎coupon.......始終個grade先係最重要..............點解你仲咁悠閒睇波我忙到岩岩先得閒痾尿

係啊
我幾like Daniel~~~
溫到攰個時睇下101同睇下歌咁

不過好快又要投入番d notes
睇波睇到攰
垃圾熱刺

我鎚

101直播

仲有一個Final咪好

我仲有3科未考
想死

連考3日
而家終於叫做抖抖氣

係啊

daniel排名升左好多啊希望佢同雍雍最後都出到道 同埋我好開心金成利都入到頭60 我以為佢係完全無人理無人投票 但佢唱歌明明勁好聽 孫東明入唔到又係超級可惜勇珍入到好撚嬲文福最後跑去佢隊友到喊睇到我都眼濕濕
睇波睇到攰
垃圾熱刺

我鎚

101直播

仲有一個Final咪好

我仲有3科未考
想死

連考3日
而家終於叫做抖抖氣

係啊

daniel排名升左好多啊希望佢同雍雍最後都出到道 同埋我好開心金成利都入到頭60 我以為佢係完全無人理無人投票 但佢唱歌明明勁好聽 孫東明入唔到又係超級可惜勇珍入到好撚嬲文福最後跑去佢隊友到喊睇到我都眼濕濕

文福幾warm

正題: 見到d人講1200,我覺得一開始幾易,但後來Maclaurin series開始真係一知半解

之後讀1201,先發現1201易過1200
summer我係第2日先reg科

仲reg唔reg到ue架 畀人搶哂啦
睇波睇到攰
垃圾熱刺

我鎚

101直播

仲有一個Final咪好

我仲有3科未考
想死

連考3日
而家終於叫做抖抖氣

係啊

文福幾warm

正題: 見到d人講1200,我覺得一開始幾易,但後來Maclaurin series開始真係一知半解

之後讀1201,先發現1201易過1200

去到chapter7個難度係高幾千萬倍 如果我捱得過ma1200就好 咁你覺得ma2172難唔難啊??我其實原本今個sem reg哂ma1200&ma2172

佢好似每個時段都會分配一樣數目既位記得要reg miss lauw swee gim!!!!!!!😍
reg科真係緊張過玩過山車

佢好似每個時段都會分配一樣數目既位記得要reg miss lauw swee gim!!!!!!!😍

ue都係咩?我以為area1-3先係

靚女miss+好grade?(我求b or above only)

靚女miss+好grade?(我求b or above only)

原來我本身都mark左佢/tiffany
Ma1200 唔算難啦 數底極差 乜柒都唔明 剩記啲例題方法 都a range

而家睇返個心都離一離

好有愛心既miss 好supportive 同學生email會用 唔會睇唔起英文差既學生 好照顧學生感受 比grade超鬆手

好有愛心既miss 好supportive 同學生email會用 唔會睇唔起英文差既學生 好照顧學生感受 比grade超鬆手

唉屌明明我assignment同其他人差唔多分
人地B+我B
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞