『薪火post』BNO 續期資訊(104) 睇頂置 –– 抵壘政策 之 文件到未

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
有寄佢專用地址,副署表有我自己張相
附咗朋友bno 第一頁,所以都唔知搞咩
咁咪等囉,有相表格可以電郵去喎,我又係呢幾日答過!仲有,英國護照做乜要交資料頁?做壞晒個規矩,搞到啲新手PE 成日亂問人攞資料頁!
想問過咗90日寄文件,個網仲搵到Application Reference status,我照寄文件定聯絡HMPO?
Check DHL status話7Oct收左件,8Oct退翻畀發件人,到宜家都冇再update即係點 有冇巴打試過?
日經嚟㗎喎
睇DOC
聯絡HMPO
想問用email 定電話?我試過sd email佢一個月先覆
Twitter DM佢哋!

其實點解你會搞到過晒90日㗎
個meme圖好正
通常幾耐會覆?
你都未答我做乜搞到過90日!

唔問就唔會覆!呢個時候咩都要利用啦!你有上嚟追post就唔會問呢啲問題!
有冇人同我一樣五月搞到而家都未搞掂
並不是FIRST IN FIRST OUT
會唔會耐左少少
你舊年唔續
今年先感受到大英帝國嘅號召
email寫明要寄,所以先寄者
6/8先開始計,正常吖!都未夠三國月!驚咩吖,仲有啲七月processed 未批,等吓啦。
其實呢,個個都寫要寄,實際呢,你如果一直有mon post爬過文,今日可能收咗證!申請前睇咗doc,可能一早連文件寄埋副署表添啦。
上年就知啦

送終條例一出根本就係俾灑位祖國用聯合聲明黎做野
我8月11日Application being processed到而家都未有update
我係hmpo 10/8開始做,星期五sd email叫我填os01 form再寄去durham
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞