第一次幫襯法奧 極度失望

1001 回覆
525 Like 25 Dislike
咁公道D講
法O冇貨都係轉推其他貨俾你姐
岩岩已經聯絡左樓主

呢件事的確而且係我公司出現QC上問題,出貨前冇做好QC

同事砌完冇搵另一位同事作最後檢查

同事本來收機處理,我岩岩已經安排左今日晚上安排同事上門即場處理返

佢會帶張卡到樓主屋企即場插返張display card.同事檢查多一次電腦有冇其他問題

呢件事係我公司出現問題.無關任何人事,對樓主實在對唔住.唔好意思

我會好好再同砌機部同事溝通返
開post 屌就會快啲
之前係法奧買cpu 老母板 ram
臨到送果日先whatsapp 我話cpu冇貨 水我轉cpu
冇貨一早落單講啦on99
留名睇悠二公關
1.忙得濟sorry
2.同事問題會train下
3.用家問題(有機會)
4.打手抹黑,不過我大人有大量
唔知邊樣中呢
隔多排咪又柒多獲
算鳩數啦
+1
我上次仲唔係砌 淨係買張display 都俾佢拖
唔開post 就上黎收返部機
1 2 中!
之前有friend加咗$150用特快,最後哩樣嗰樣拖咗一個幾禮拜先送到
然後boot唔到入BIOS
幫趁法奧就係有呢樣野好,打比客服無撚用,要直接上黎開post屌
咁遲過5日出機點計 樓主啲時間點計
本身應該19號送貨 我19號上午都搵咗客服確認 佢哋都話預當日會送 我已經預咗人喺屋企接貨 然後客服下午又打嚟 話底板壞咗 要22號先送到

壞乜春底板, 擺明未砌耍你啦 ...
原來係例牌做漏野
上連燈開post先有full service
仲免費幫手賣廣告
大把西野衰完無開post or無連登account 無開post
根本就係博香港人息事寧人
出完都係求其tick咖啦
問過佢兩句,真係兩句,已經feel到佢都無乜心幫你,純粹係做生意心態,可能忙緊定唔知咩啦。相反,咁岩問到個鋪頭sales,好撚nice. 3 5識7但已當你fd咁傾,真係會幫你唔會搵你笨,呢啲先叫服務。唔好問我係邊個,我唔會答
我冇合理化事件

我每次都有出黎道歉,同埋講低我出現左咩問題

個1-5日呢樣野.其實我想講一次係.唔係以日計.係工作天

當然樓主個部本來係最後一個工作天送到.但真係壞左底板(因為正常情況下,我公司一定係砌完check左機先出)
賣點:喺連登有出post
對唔住囉,吹呀?
無free upgrade 對油二失望左
無連登ac會好慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞