第一次幫襯法奧 極度失望

1001 回覆
525 Like 25 Dislike
真係寧願你地收貴小小都唔好咁那西交貨

香港人水平唔係就係得咁多掛?

而家好似小朋友學做生意咁 錯一兩次就話
頻頻出錯

唔係爛左個mon 你地換個新
比錯cpu 就免費upgrade 就叫好

客人要既係quality 第一次交件準時 交足野
基本野都未做好 其實野唔會加到幾多分

早幾日起法奧收到部機
走線算唔算正常?
免費砌機
包送貨
仲想點
痴撚線 咁叫走線咩
整小米已經傻
仲要放上youtube整
之後比人屌, 仲屌返人轉頭

一開波就say sorry都無咁反感啦
你背板深,佢山得埋個蓋算9數
冇事緊係唔吹奏啦
你去餐廳食野 叫碟牛河佢真係上碟牛河比你 唔通又要感恩間餐廳咩 呢d根本基本野黎

作為消費者 消費前就一定最好睇負評
負評最差果d 如果你都覺問題不大 咁點衰都唔會衰得去邊

睇完苦主分享&油耳自己既回覆 我淨係會覺得呢間野好hea
員工做野hea 賠償hea 應急機制=冇 出貨程序=唔撚理
今時今日科技發達,仲要香港送香港正常1-3日
成個星期送貨不了,仲要漏貨
比貴少少去電腦終端算
無入pos無人睇倉存,執漏嘢short數都唔知
法奧黎講係正常既
再嘈就會俾人話係閪客
哇屌 痴撚線
搭單問 我都係法奧砌 不過我諗真係唔關佢事. 廢時檢查
3700X ADATA D30 3600 C17 技嘉X570
睇睇下好似一樣......懷疑中連登仔伏

一番買黎 間唔中就會死機....即係卡死晒唔識郁要BOOT機
後面我做佐2個方案 就無咩再死機
1.將U供電改成1.2 原廠自己調我見起碼1.35..
2.熄佐XMP佢 自己SET 時脈大約3200-3300 ....
其實主要係XMP熄佐就已經好少死機.不過唔SET佢就行2666 好7
降供電係因為天氣太熱 唔開冷氣打機粒U 85度..降佐 平均70度
後面直情將16核變成8核工作
吸收教訓. 唔再信AMD YES.. 打機真係用INTEL算..
佢啲員工真係好撚俹篵
cpu針腳
我記得有單頂出機箱
再嘈陣間個幾大護法又冲出黎粗口問候
佢有本事咪送貨收人錢肯定少一堆客
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞