第一次幫襯法奧 極度失望

1001 回覆
525 Like 25 Dislike
買咗先嚟話冇貨

依一刻已經要佢即刻回水啦
可以問返二哥
話佢藍?我叫佢唔好食m記咋
呢樣可以控制掛
老實講,悠二你與其次次上黎say sorry,不如認真檢討下自己間鋪頭流程有無問題,落手比連登仔見到,如果唔係好快就臭朵,靠你班打手圍咬人只會令人更反感。
打手會同你講
等唔切咪CUT單lor
不過收你30%手續費
今次事件.正如我前面所講.我係絕對承認左.100%係我公司錯誤

我前面都已經承認左今次既錯

我都知道係浪費左樓主既時間黎等收機.結果冇到.呢個心情我明白.

我會贈送一隻ASUS $399耳機.同埋200蚊超市現金卷.另外額外延長一年免費上門收機檢查保養作為賠償

今次呢件事.我見到係我公司既程序上既不足同錯誤,我會同公司所有既人去好好討論一下而家公司既現有程序再改善
租個倉返黎有咩用
悠二都唔坐貨
飛馬本來插到旗係連登 由b360m mortar 訂價過低 有人報代理 叫佢正常價賣 反手對方報平佢5蚊
加埋近年抹藍抹黑 飛馬自己又爆隔空傳data , win10 試用事件
法奧善堂唔係流
直接平番6舊水比樓主會唔會開心D
咁我個單呢
我公司比起之前有改善左.但當然我知道.好明顯係唔夠.我會好認真去傾下.同執下公司

另外其實我真係冇打手.當然.可能冇人信
未試過幫襯網店,次次都係自己落腦場買料,係就係辛苦啲,周圍走嚟走去格價,但比個安心自己,其實砌機都唔難,見嘢就插或上縲絲,我由以前Pentium年代到依家都係自己砌,一直如是
要睇free upgrade 無S變有S
態度正確

罷買法奧先
食炒買3090都唔去法奧了
黃豆個類野?
我見到同事record係

第一次係ssd問題.之後free upgrade左另一隻ssd

之後見到你既圖係有開唔到機問題.但我同事係見到一黎到著機就開到.但應該有俾左圖你睇

我今次會再檢查耐少少時間.我會盡量再高d壓力去測試

而家首先等你俾返部機我地先

唔好意思.浪費左你時間

唔公平喎
我部有事有無野送呀
賠依d弱左d wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞