第一次幫襯法奧 極度失望

1001 回覆
525 Like 25 Dislike
等佢壞一樣 一次換曬呢堆野依家係最想個mon唔好閃
係 想入法奧做
低人工唔緊要
咁hea都唔炒我 我就心滿意足
而家我部8年古董都係肥雞. 

不過ADATA RAM真係有小小唔生性. RMA之後就襯RAM高價賣鬼左. 
你有無超ram?有時超ram都會閃mon
係佢唔重視自己生意 搵兩餐食個飯就算咁既感覺

一間公司唔認真 我寧願比多小小錢第2間

而家係sell信譽同服務既年代 特別係呢一行
華碩依家都唔係好好
其實送埋上門 畀多15分鐘開機試畀個客 睇下 已經加咗好多分了
唔覺得法奧好重視信譽,次次個結局都係悠二道歉就算,跟住一大堆人話好耶,大團圓結局,次次都係一樣劇情,到底可以消費個朵幾多次?
細個窮冇計
打漏左 display card用a記
香港砌機多數找學生ART TIME, 手勢? 鬥快砌完單接單, 無可能同你慢慢執靚. 

要靚只有自己黎. 
全職做IT 收150-200 1個鐘, 呢D POST 9成都幾蚊請學生/廢青做PART TIME
咁樣不如自己砌 依家電腦咁多防呆設計唔會出事嘅
真係寧願貴少少有信譽
上到黎未得 比我見到你地趕緊工既
我條氣都順啲
屌係到開party咁
係, 售後當然係重要,但更重要係做好個產品quality

成撚日係連登見到苦主 喂到底你有冇心做架?

見到網店形識開始做大 都開心見到行業有轉形有進步
你地可唔可以認真d

已經唔係以前成班mk 仔係黃金賣係野既年代 做個專業出黎 客人有信心你地自然有錢賺
漏嘢真係好大鑊 睇住張單執出貨前都唔會check
呢D廉價奴工, 你唔鬆邊有人同你做. 係咁架LA. 
Ching 有無好介紹 大埔有邊間好野
無呀 用緊兩條ram 8gbx2 未開任何野都會閃 開fps睇 佢有一秒會跌到落1fps
但用hdmi 就無事 但有d功能用唔到
我喺硬件台都見過2定3條友砌爛部機
弱智係冇極限架
唔緊要
因為個post真係推得好快
仲要連登依然好多巴打推呢間,完全唔知有咩優點,可能就係開post有人應啦,上次我幫趁都係因爲連登有人推
網店 應該攞好少貨 客人落單可能佢哋先去買 所以要等咁耐
所以我之前都話似廣告,好似做show咁喺連登度跟進,正常見到就打俾個客跟啦仲會喺連登慢慢問咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞