第一次幫襯法奧 極度失望

1001 回覆
525 Like 25 Dislike
我部機係法奧買左兩個月 成日黑mon 又會自己著返 次次d問題客服話係驅動 叫我重裝系統我諗我未必會再幫襯
壞左咪買過
又唔係貴野
利申:買R6未夠1min打爆左玻璃,矛事既
裝driver
擺明hea鳩你
真,成日都賴係軟件問題我唔知係咪大部分網店都中意玩呢招
3080真心希望唔好漏
宜家腦場做得大果幾間,全部自己買㗎D舖!
唔洗租,仲升緊值㗎,好難同3C鬥平...
Lam緊舊rebate又係最深嘅,大者恆大,果幾間網店做到宜家咁其實已經好叻叻
Crucial 同復仇者都ok
果陣時買揀咗特快,最尾都遲咗幾日
買完先睇到悠二原來咁多負皮
如果依家瘋狂黑mon 我我諗我會燥底...
送條傻鳩耳機不如回水比折咪算肉鳩酸
海盗都係雜左D
跟list買感覺唔值
寧願買粒勁既cpu 顯示卡新出勁好多

白煙都出埋
黃店都屌 五毛

Mb壞左點解唔即刻換第二塊送機?起哂成部腦應該兩個鐘都有找...比成5日裝機試機...
有返工就話姐,連登咁多窮能學生,6 7000 可能已經唔算一筆小數字,其實我會建議買厰機或者gaming notebook,起碼有問題有人幫你咩飛,無論法奧、飛馬、terminal都好,我覺得如果出現黑mon 藍mon個d或者其他小問題都未必可以真係幫你搞掂
咁你屋企有幾潮濕呀?
加多幾把扇係箱啦
佢仲要屈係員工出錯,根本就係管理有問題
有制度CHECK野員工唔跟唔重視照出貨,
衰左就話係前線問題,
實際自己冇做好管理冇系統去處理D單,
員工又唔重視制度,
老闆更加唔重視,反正爆左鑊上LIHKG 鳩UP下就冇事唔會有後果
一年到尾依然有ON9仔會送錢畀你洗.
所以我都建議人係網店買
個間叫amazon
都岩既
最緊要自學到啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞