第一次幫襯法奧 極度失望

1001 回覆
525 Like 25 Dislike
上面想兜用內顯試仲攪笑
試機唔試卡?
肯定有得免費upgrade, 屌你正丫謂.
upgrade and shut up
屌 原來飛馬藍架
點解仲幫襯呢間嘢
法奧會唔會試吓下次砌錯cpu
資料自動送中
該咩丫你
最新透明 RGB全穿透顯示卡技術 聽過未?
國王新衣級別機密技術嚟,而家唔覺以免費裝落去試完機無抆走益咗樓主。

一定俾咁
可能有人砌錯左, 不過唔識check呢. 呢d找人砌機多數伸手架la.
客服認咗執漏
直頭唔洗裝 cpu fan擋住睇唔到
連登仔話係藍就藍啦
on9先自己插
有咩事上黎又俾人屌你唔識就唔好搞
5年自攜維修
要預約至少一星期先准你拎機上去俾佢睇
側透都講得,  一定係張卡插左係到, 最新無影卡技術.
買intel 10700,砌intel 9700比人
問佢點試機喇
即係未試過就出貨
冇得兜架佢
無插咪無試lo, 試機條友唔包check單.
[member]
我其實係第一次幫襯法奧 我自問都唔係話要求啲咩特別好服務嘅人 只係希望有正常合理服務…

我13號訂咗電腦 14號畀咗錢 本身應該19號送貨 我19號上午都搵咗客服確認 佢哋都話預當日會送 我已經預咗人喺屋企接貨 然後客服下午又打嚟 話底板壞咗 要22號先送到

坦白講 法奧官網係話1-5日內送貨 我覺得佢哋其實有責任確保5日內送到 一早應該試好晒啲嘢第 5日就出貨… 而唔係第5日先話送唔到

咁我都係打工仔 明白大家都有難處 所以嗰次我都冇出過聲 接受咗22號送..

22號我又專登早返屋企 7點開始等送貨嚟 送到嚟 師傅放低咗部機 一簽收完就走咗 跟住我開箱開機 發現裝極都裝唔到display card個driver 諗住插過張display card先發現成張display card漏咗..

真心好難接受咁嘅服務…..

而家法奧話今晚上嚟收機 應該呢個星期(最快聽日)會畀返我 即係話我又要搵時間等人上嚟收機 然後搵多日等送機…呢幾日又冇電腦用

成件事最麻煩係部電腦我幫屋企人買 成日有說話聽

有需要可以貼單貼對話record
[/membe]
嗱講明
試機插onboard試即係冇試卡

留名等睇傑出公關解話
叫油耳出嚟面對
悠二講兩句?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞