第一次幫襯法奧 極度失望

1001 回覆
525 Like 25 Dislike
但都唔好次次都個幾個打手呀,你唔煩我都煩啦核突呀嘛,相信好多巴打都注意到
經過咁多位巴打推左咁多頁既努力,恭喜樓主得到由油耳贊助既耳機同現金卷

係度再次呼籲各位苦主開post,踴躍參加有獎訴苦活動
個啲野包括coupon可能本身就係贈品黎
但肯送咪算啦都叫有啲安慰啦
咁都合格,咁我阿媽都識走線啦
無改錯名 真係痴撚線
因為我玩開嘅好少可係cpu高負載,所以先想問咩game
不過我都係3700x ,x570 unify
宜家供電offset 0.08平時佢最高跳去1.33v 4.2
Ram用crucial 超左去3800 c16
So far半左半個月都無咩狀況
法奧都係依個價
咁都可以話碟牛河好食既..

不過以事論事 依半年真係多人出問題
無論咩原因 的確影響信心 我自己係希望佢會改善既
畢竟我係現有客戶
屌信仰價
加多少少買到360
法奧苦主集中討論
我見法奧都1099。間鋪老世話裝水冷複雜啲,要比多二百,咪比人賺下lu
咪係 壞咪即換囉
法奧好似特別多 DOA
買隻Arctic Liquid Freezer II 360都唔洗1000蚊
法奧打飛機就叻,砌機食屎啦
自己砌唔使比人工,我諗慳成千銀,不過我懶
問題係你隻野真係好唔抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞