第一次幫襯法奧 極度失望

1001 回覆
525 Like 25 Dislike
我所知係有的
唔插display card既port試吓咁撚搞笑?
一係就搵個唔識電腦既人去試既姐

你話插小條ram都可以話人為錯誤
成張display無左仲要用底板display port試左就當得...
唔係撐佢
都話是其是非其非
當時19號係星期六

星期六同星期日代理商係唔開

星期一代理商開.但係我地落單佢隔日先送.姐係星期二先送到俾我地
佢特登講到好大件事咁等你以為今次既錯無可避免

其實做好d control就得
segregation of duty
砌機+試機一個人
俾個機會個staff知自己有咩做錯執返好
check機另一個人
因為由砌機個人去check機會有bias(呢樣人人都會有冇得避)
又或者可能唔老實(呢樣要睇悠二點管人)
就係冇耐性同懶先比錢法奧賺 比錢買時間
法奧而家收左錢又做唔到果樣野 咁都可以屌返樓主轉頭?

你懶唔煮飯 落街食茶記 食到曱甴 間鋪係咪又可以屌你懶 自己煮咪冇事囉?
方便係最大優勢
落親腦場都行黎行去格下價睇下件
睇一陣就行成粒鐘
又要等機等幾粒鐘走唔開
有成日咁得閒可以落咪落
我就寧願做住野等人送上黎唔洗自己拎
急既梗係落腦場即日搞掂
唔急咪當比多少少錢人送上門
即係好似去hktvmall買野
唔通你話落超市買咪一鳩樣
咁等係要佢唔洗行有貨送咪用囉
我驚一係佢員工唔老實
一係佢公司唔老實咋

又擔心佢可能有其他苦衷
你係唔係AMD CPU?

如果AMD CPU.唔係冇插實.係AMD Bugs黎

要斷哂成部機既電.再拎起粒CPU幾秒放返落去先著得返機

我之前都有起連登提及過呢個情況
呢個正常情況下嘅日子係佢寫㗎喎
雖然正唔正常都係由佢嚟定
另外俾咗$80砌機費都叫懶?
冇俾但係要你砌先叫懶好冇
係真係最後一塊

我係好多人都知道我唔坐貨.而我而家已經坐多左貨.但係冇坐樓壬呢塊
其實簡簡單單整張紙
要砌機+試機兩個人簽名先出貨已經可以解決呢樣野
其實你追冇用.回覆太多.我已經覆緊
點止漏顯示卡,仲漏埋啲逗號句號
我唔會回避任何問題.只係我要時間回覆
做檢查唔包tick齊唔齊件?
咁佢檢條毛?
不過樓主就係一個活生生既例子。。。

連GPU都可以裝漏。。。。
因為飛馬之前真係染太多次了
連登仔標準: 比多少少upgrade 埋啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞