第一次幫襯法奧 極度失望

1001 回覆
525 Like 25 Dislike
半山/海景
未住過點明
我直情等咗佢哋兩個禮拜 仲要我親自打電話問佢地 跟住先同我講有啲件冇貨要換
個list本身都似似地悠二list d野
但係將貨就價係俾呢d料架喇
但AMD YES喎
好on9 冇check機都出到貨
出貨之前唔係應該double confirm check左機先出貨?
即係要砌機個個自律揾checker check?唔check 就wfc
睇怕你個傑出員工今次真係第一次(畀人捉到正)出事
比撚左錢裝嫁
唉,刁巴,如果個個肯intel+走adata點會咁,血淋淋的教訓可惜悠二係連登真係太多打手,講少少不同意見就會比狗追住咬
近排d post睇到
「推人用amd 自己用intel」

冇競爭intel又吱牙膏又賣得貴
睇黎大家都有血淋淋的教訓
認真,唔好用adata同埋用intel好過amd,amd好多小問題(係呢度講肯定比人吊),火牛錢唔好節省
垃圾服務, 求其上網求完LIST叫3C或者海鮮砌完送貨仲好
真係,zen2一出個陣信人amd yes裝左,結果遇到好多問題整到自己好似debugger咁
我用g skill/crucial adata永不錄用
終端係幾好 不過最近真係好多都冇貨
垃圾油耳, 今年8月落單9月先到, 以後永不錄用!
g skill/crucial永不錄用咁你可以用咩
火牛可以用 corsair/seasonic,呢幾款係聽飛馬d sales推薦,同埋都係大牌子,穩好多,唔會貴過fsp好多
幾多號都唔講
2019年12月31號落單 2020年1月5號到
都可以講到2019落單2020年先到
佢隔得衰 將就下
adata永不錄用,前面兩款用緊
klevv CJR
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞