第一次幫襯法奧 極度失望

1001 回覆
525 Like 25 Dislike
網店D貨仲要貴D, 加錢砌機, 唔係賣服務真係有小小過份. 

砌機收80蚊唔夠咪收夠200 LO. 收80 D員工分40, 實那西LA. 
咪慳電費長著LA. 
砌機收80蚊象徵性姐
背後點拆賬你唔知既
仲有技嘉塊板都係廢廢地 b450 arous elite,唔知係咪我問題 間唔中開唔到機 要我reset bios
屌 中鳩哂 我第一次直頭換新ram...
而家長著冷氣就冇呢個問題
淨收80蚊個鐘做砌機都嫌小LA. 

你驚死攸2好老闆, 倒貼返比D員工咩
就係冇得賴先要送黃豆
平時風向都係屌事主手多自己搞壞(雖然部份係事實)
所以每次一有問題我都即刻叫事主唔好手多
咩都唔好掂 等法奧上門搞
其實我都仲未好明點解連登咁推呢間野
上次問過 好似有人答我因為如果有事要上黎解釋 定唔知咩
但我想問下呢間野同連登又有咩關係
根本成間野都hea
做細既員工自己做野亂鳩黎 唔check都可以出到機交貨比客

做大既老細見底板壞又冇貨 出唔到機比客
話之你個客要等 我懶懶閒跟返正常程序做野
慢慢叫個代理出貨比我

就算而家呢次事件 都係要人開post屌佢 佢先左度右度 最後決定送平價cheap雞耳機做賠償 連個賠償都hea過人

成間野真係好冇心做
可能有黃店+連登光環 生意好 得失幾個客冇所謂啦
咪同foodpanda uber deliveroo一樣
你懶唔自己落街買
咁推極都係呢三間之間推
我都試過約好時間 我都要安排自己時間表就佢收貨 黎到係架貨車度左搵右搵 先話拎小左我部機,要返去拎野 又等多左幾日

佢地做野真係好唔小心
我上面經歷
樓主經歷
有巴打試過cpu 冇拎走膠紙

講真我返歷咁撚唔小心比老世吊到飛左上天
基本服務都咁多出錯真係好難理解,佢地係咪成班柴娃娃搵兩餐?咁搞法行業聲譽做差哂好快汁粒
唔該你地專重返自己既工作 自己既生意同聲譽啦
推既唯一理由
有咩部機搞唔掂既
上黎連登屌柒悠二
就搞得掂

利申 推過4個唔多熟既FD係法奧砌機
唔一定懶既... 可能真係唔識.. 但問題點解10個砌女po有10個都係推法奧...
Giga係得佢先吹奏咋嘛......
正常人買B450-PRO S, Mortar Max, PRO4, 都唔會揀ELITE...
B550M ELITE仲廢...天才R&D將個下橋MOS放係背面, 熱到hihi...
parts抽貴d,砌機咪平d
好少入硬件台 一個月可能得1-2日 想問下悠二佢真係會理?
老闆PR A/C落力LO. 仲使問既. 廣告費都唔使比.
網店 就係買服務最快24小時 送上門 收咁貴我都會 開心啲
咁睇黎佢有好多acc... 因為我見好多次都唔同account黎
半年前我搵佢砌機 比咗$150 第二日送貨

第二朝滿心歡喜等 之後同我講話送唔撚到

屌你老母 我同佢講 成部唔撚要 退返錢

之後部機即日就送到

唔屌唔得
買完機就唔好行黃金
成張卡唔見咗都有
爛鬼耳機 399去淘寶搵既話分分鐘百零蚊就有

超市卷 同d公司有合作or唔知點樣 又係可以平過個價錢攞返黎

連賠償都咁取巧
係有心就打個折頭比人 一係免費升級件硬件啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞