第一次幫襯法奧 極度失望

1001 回覆
525 Like 25 Dislike
有邊次唔係虎頭蛇尾㗎,係估唔到咁短時間內可以做到獲獲新奇獲獲金姐
本身都諗住幫襯網店 但格撚完價 我去黃金行一轉搭埋van返屋企都差唔多價錢 我最後黃金買齊
世事都被你看透
1.點裝WINDOW??憑FEEL??
2. 唔係部部機都可以有DISPLAY card 個陣用到on board,何況有D係無內顯?

答咗我先啦
換過塊要幾耐
拆出黎換過塊最多咪半個鐘
裝埋window都係多15分鐘
嘩我屌你老母而家D P牌狗賤到
原來CUT左我句「有冇其他講法?」

等我仲以為自己講野真係咁唔小心添
做臭個名了
太多客太忙 少啲人幫襯咪專心認真啲囉
屌你老母 法奧 上年係法奧出機 又等撚左我4、5日 點撚知用左半個零月 就已經讀唔到機 要我攞上去整 好啦 整完啦 打親機 都周不時死機 直程係死機 要禁總制先重開到機打十次機 有四次都係咁死機

周不時又開唔到機 佢同我講係潮濕關係 我想問識電腦既巴打 係咪真 定係部機性能太差?

咪問佢有冇其他講法 做咩姐你
而家結論都係睇漏之餘
唔叫人CHECK機 都係唔老實囉 柒頭

P牌垃圾因乜事要CUT走我句
「有冇其他講法?」
佢一開始冇睇好張單.漏左張卡

之後佢換底板.佢冇再睇多次張單.砌完落去.直接裝windows
法奧個專業走線真係得啖笑
呢D可以控制到掛...唔食m記唔會死掛
黃可以都係一種信念姐,堅持唔食姐...
有冇人解答到我
屌 姐係鳩砌啦
潮濕關係 真係笑撚左
印象中最平個張Galaxy $3199
打機得8G RAM, 好大機會因為唔夠RAM死機.

WINDOWS好柒食RAM又垃圾.
斷估8200 pro出事
依家周不時都開唔到機 要用風筒吹呀
打親機有4次都會死機 正常發揮
買撚左一年就打撚曬柴
請班智力發展有問題嘅人係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞