第一次幫襯法奧 極度失望

1001 回覆
525 Like 25 Dislike
腦場古惑野中招無仇報, 法O中招可以係到推POST. 呢樣又真既. 
佢有睇但係服務quality 唔覺有改善 基本野仲係成日甩甩漏漏
冇錯

就算砌機嗰80蚊100%俾哂員工
80蚊一部機裝連走線連試
一日俾你砌夠5部 返足5日先得8000蚊 一個月
俾你都唔做喇
我第一部機都係giga mb用左7.8年都無事 信左 好彩我都係自己買料 自己玩下 今次做得唔夠功課 下次唔會咁唔小心唔該巴打
見親好似都有入POST, 不過多數會屌柒個客先. 要等高手巴打証明係牛2問題先認衰. 
畀錢人砌機都係為咗啲線執靚啲啫 同埋唔使自己承受風險
次次都個幾位,我都認得username啦
你開個POST 標題係屌柒法奧既
最好用字勁D 跨張D
包佢1小時內入黎覆你叫你俾單no.處理
如果超時 代表佢仲諗緊點樣覆你先

如果你入佢個集中貼留言既就祝你好運啦
有公司DOMAIN, 開幾多個A/C都得LA/ 
我係法奧係砌左3次 最後果次亦係最後一次 因為急單
果次我朝早打左電話問可唔可以5點前 客服實牙實齒可以
我5點上到去 佢話未得 我都算 等多陣
入面班人係到hehe哈哈 帶埋個B入去玩 我催左2次先有人幫我跟 我見到條友先行埋去幫我砌 最後我坐到差唔到八點先有得拎
真係垃撚圾公司
請part time砌機 其實都有賺

AMD YES! 今晚沽佢老母冚家剷
國慶坊都幫襯既人
駛幫佢諗

等睇下星期國慶坊既國慶優惠
你理得佢幾錢人工呀
佢做生意promise呢個服務 你都已經唔係吊佢態度野 吊汁線靚唔靚
好基本比咁多錢 收部機都收唔足
咁樣做生意好多問題。供應商咁樣出貨比commercial公司一早比人換左第2間供應商
個耳機睇死都係廠貨豬頭骨半死貨LA. 

超巿卷都算, 衰衰地都有9折既. 係200蚊出手小左D者. 
我真係換過 拎上去adata個代理 佢話check過冇問題
不過既然我堅持 都換條新既俾我

不過問題都仲係有

算喇部機十幾年前既事
amd u
asrock mb
adata ram
唔記得乜火牛
seagate 500GB HDD (呢隻神器黎 到而家都仲用緊黎bt)

到而家以上既牌子我都唔會買
個個屌完都升級,漏咗張display card竟然都無得升級,樓主你追下其他案例屌柒佢啦
呢件事睇得出佢對啲員工把尺應該好鬆
如果自己唔識又驚畀人呃咪搵個識電腦砌機嘅朋友幫手囉請佢食餐飯 乜都搞掂啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞