第一次幫襯法奧 極度失望

1001 回覆
525 Like 25 Dislike
出左事衰左發唔到貨 仲悠悠閒等代理 唔識自己去黃金買張黎拿拿聲出貨
貴少少賺少d 保住自己個名都要架啦 鬼叫你做錯野咩

就係你呢種衰左又唔會諗計補鑊既做野方式搞走哂d客囉

香港好細架咋 網店都唔係得你一間 唔好諗住做臭左個朵就換名再開過呢d 7野
開錯先例就麻煩
網店嚟講法奧同飛馬都係做到無停手
你唔使擔心佢無客
佢解釋係炒飯嗰個冇搵試味嗰個去試味,所以漏左樣配料。
就黎悠二可以加10蚊買砌機保險
岩我都好失望
幫fd落單
問可否星期五送貨remark
法奧琴日送左個機箱黎
悠二話揾員工上樓主屋企插返
你唔想咩
唔錯邊有野睇
應份同埋一早要做既野都講到好似免費提供比樓主咁
咁如果佢咁有自信覺得做到咁爛都可以keep住爆單生意唔會成問題既 咁咪keep going囉

但我個人就唔會幫襯佢 fd問我都唔會推薦佢
插返咩先
俾錢自己插俾黎做咩
仲要一陣張卡壞既, 你自己插屈鳩你自己插壞張卡唔撚負責
樓主表示多X謝
唔係應份? 兩日時間唔洗補償?
呢間野真係好差
之前經佢買windows
俾錯版本我
問客服仲話一樣可以照用
我話邊忽一樣
價錢都唔同
最後搞左幾個月先退返差額

以後不會幫親此店
唔係插漏
係執貨個位執漏左
咩叫唔關佢事
你係買唔係訂喎

俾著我俾佢撚咗1個月
我屌到佢反腸

而家感覺基本上係:悠二大部分食連登生意,好多巴打推list都會直接比悠二個網;而飛馬係fb個討論區同埋hkepc fb page都有好多人會推飛馬間鋪頭;而hkterminal就係最早個堆網店,自然有一定客源。所以變左悠二特別重視連登口碑,一人巴打屌就會出現,但流程上同埋售後服務依然有好多問題
網店唔等於係屋企開鋪...
租個倉都要錢架下嘛...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞