第一次幫襯法奧 極度失望

1001 回覆
525 Like 25 Dislike
咁講, 你應承得幾時送貨, 仲要送貨當日上午 confirm 埋, 就真期望係成件貨準備好送比人... 將心比己, 作為打工仔要抽時間係屋企等貨黎係好唔容易, 甚至乎要請半日假.. 未 ready 好就唔好 confirm la..., 然後先至話壞底板, 咁即係上午 confirm 果刻係未 ready. 你打個電話話無貨送就好容易, 但人地就白等或者白白浪費左半日假..
而家個問題就係

個位同事冇搵其他同事去檢查

正常係個位同事砌完.我地就會搵另一位同事檢查

我地檢查係會tick齊唔齊件.同埋有冇其他問題
我部機仲係4790k塊板仲係ddr3架喎
都話你係錯囉,仲問
搭單問
4月18號 係法奥砌落單 諗住一個星期應該送到貨嚟屋企 25號開始放大假 買左隻騎砍2諗住長煲 點知22定23號打嚟話老母版冇貨 叫我轉(Gigabyte B365 M AORUS ELITE Micro-ATX)
我話ok第日打嚟又話機箱冇貨 叫我轉 我話ok
點知大假放到尾2(5月2號) 果晚先送嚟
一打開個箱嚟睇細機箱既
呢樣就我自己on9冇問清楚轉咩機箱
依家打機騎砍2 /war z /DBD顯示卡温度長期80~83度
(Gigabyte GeForce RTX™ 2060 OC 6GB GDDR6)
其實關唔關機箱細 散唔到熱?
你俾個訂單編號我
老細: 做好Control 但貴丫嘛,賺少左錢

大佬唔諗下做好d個QC冇咁多人開post屌你生意仲唔節節上升? 果度都賺得返啦
唔排除佢地覺得自己個volume已經好大,賺夠lu
好奇問下
你搞到樓主咁樣 有冇做咩實際既補償比樓主?
eg回返某個金額既錢做賠償之類
玩lol,csgo嗰啲仲頂到嘅,玩大作4c 真係扯到爆,開多個 chrome都開唔到

我俾錢請人番黎執屋 執到成碌7又屌番我懶唔執屋所以咁

你壞電話係咪因為你唔讀好書發明唔到部電話出黎阿懵撚
之後又可能有人講,比得果80蚊又想要呢樣又想要果樣
即係同事唔老實 做野求撚其
裝windows時插onboard唔覺得出奇
出貨前唔搵人check
我都係想你留意米缸有老鼠姐

你會點郁呢件垃圾?
但唔會推人用10100
最少10400
free upgrade 都唔要?
個比喻又幾貼切

記錯 唔係換機箱 換左火牛 自膠

散熱問題 關唔關機箱細事?
鋪頭sale 搵少陣笨柒已經執撚到,fd 條撚咩
佢唔係唔老實

只係佢以為部機係真係得onboard display

當然佢都係有錯.砌前冇check好張單先砌機

佢其他機.我見到都係有搵人check既

當然我岩岩已經同佢傾左陣
對唔住囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞