第一次幫襯法奧 極度失望

1001 回覆
525 Like 25 Dislike
klevv 新出個款rgb ram聽講qc麻麻
打手請死開, 等左成個月啊!
屋企特別係潮濕再加埋開完冷氣D倒汗水 試過就明
未見識過係到笑鳩人
呢個post真係好撚多打手
感覺上3600好多人出事,唔知係咪ram或者底板相容性唔好
corsair RM變左垃圾了
自己砌,你浪費左咁多時間,仲等佢收返電腦裝返張卡,不如叫佢地直接send張卡俾你算啦
講起飛馬sales 介紹火牛就有火
我落單條list 用qbx 箱 配hcg 650w 佢話無貨要轉 介紹隻rog 650w 話都係十年保 seasonic 代工 咁我無check 過spec就叫佢送貨 點知一番到來 qbx 火牛限長14cm 隻rog 16cm
叫佢第二日拿過隻hcg650上來換番先砌完部機
講清楚邊間打手好wor真心比經驗你姐,我唔係intel打手
D人都係用no data 出事
幫人出左幾部3600/3700x+g.skill neo都好順暢
呢樣真係抵屌,成日話無貨,同我換左好幾樣件可能網店通病,下次考慮跟fd一齊去3c好過
睇油耳入黎.
FSP有咩問題?
加完有問題邊個負責
俾錢你攪就想過d risk去你到
點解又要我自己落手?
但係咁講 我都有試過急到喇屎的時候 朝早落單 晚上去飛馬到拿機 都叫交到貨
明白
我都唔會相知個岩岩識既fd
原來接近我係為左呃我

好多長者騙案都係咁
唔公開就唔會比人呃
都係你叻 拉返去重點

有冇upgrade先
唔係道歉就算嘛
Fb搵左佢 未覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞