第一次幫襯法奧 極度失望

1001 回覆
525 Like 25 Dislike
今年換左部新機,好彩法奧果時冇3600
所以走左去terminal砌,咩事都冇個客服仲幾好人
細佬月頭都係terminal換左部腦,暫時都冇咩問題

terminal真係衰係成日都冇想要果隻野
今年 年中出既.算唔算貨尾?
除左我第一部電腦IBM 486, 之後都係自己砌,仲要個時邊有得上網睇youtube教學。。。建議大家可以試吓自己砌機,都幾好玩
講貨未到可以取消
全部退
我信
加油啦
我地都想巴打公司大成功
你係出現咩問題

如果係正常壞機.我會正常處理
依樣間間網店都係架啦
所以我訂之前都問定有冇貨先
佢應該係講緊:
總之個結果係咁吖嘛,我埋撚得你壞咩啫,總之就係壞,就係出唔到貨,總之就係你自己俾條線出嚟又做唔到吖嘛

而部機唔壞係你本份嚟喎

唔係插你,小心d唔好嬲嬲豬呀

買廠機算啦
希望法奧 百屌成材
Fsp都有問題咩
上賊船食水深又唔係比fsp好喎
識砌機幫自己同fd砌過,砌下野係幾好玩冇錯
但係最煩係上螺絲,烏低身幾粒鐘搞到腰都痛埋
之後都係比舊錢人地砌好過
T店
17年砌, 除咗ssd俾我chur壞之外, 乜柒都冇壞過
講明先,我都唔係任何鋪頭打手,單純只係係你度同埋飛馬度都買過機,如果講體驗黎講真係暫時係飛馬領先,可能係因爲我比多300買個premium服務啦,出機比我之前真係有2個員工double check簽名同埋幫我裝埋windows做燒機測試,比埋張checkbox list我,購買過程就兩間都有d問題同甩漏,但係飛馬部機起碼我用到而家半年都未發現有問題,可能就係組裝完成後個檢查認真過你地,呢點老實講係值得學習。暫時體驗最好既網店都係terminal,我部舊機係terminal裝,用左5年到而家都可以正常work,所以我整體會覺得 terminal>飛馬>法奧。

至於打手問題,我成日做cd rom睇硬件台post,發現topic每逢有法奧都有幾個人會特別差語氣咁維護你間鋪頭,我唔知係同你friend定係點啦
腰都痛,無錯
暫時睇大家講法,t店都係得貴係缺點,大部分時間都係比較穩陣
15年買部機用到而家冇壞過,幾好
有無我名
我唔覺得你係啦,不過有部分心水清巴打可能都會發現
呢啲真係管理問題黎
裝完有無另一個人跟checklist去check部機有無問題呢
好公司嘅話 呢啲指引真係要有
咁總要有個地方砌機,有個地方收貨嘛......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞